Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I tak 43,33 to chyba SB. Poza tym wypadła Forkasiewicz i musieli mieszać zmiany - zdaje się miało być Popowicz/Kiełbasińska/Forkasiewicz/Swoboda. A wyszło tak:Polki siódme...
Wiadomo wejście do finału było niemożliwe ale liczyłem na lepszy bieg
Ale chociaż walczyła?Plecy.
Wiesz co, wykrakałeś, kare za pasywność miała... Bez szans.Ale chociaż walczyła?
Kocham amerykańskie sztafety.![]()

Uznają im protest. Brazylijka przeszkodziła. Teraz pytanie, co zrobią - nie puszczą ich z automatu do finału pewnie, 9 torów tu nie ma (tylko na prostej). Pewnie puszczą je w solo biegu z szansą na q z czasemKocham amerykańskie sztafety.![]()
I tak 43,33 to chyba SB. Poza tym wypadła Forkasiewicz i musieli mieszać zmiany - zdaje się miało być Popowicz/Kiełbasińska/Forkasiewicz/Swoboda. A wyszło tak:
- Ewa nie umie wirażu
- Popowicz nie lubi długiej zmiany
- Konopko jest z dupy
- Anka nie ma finiszu
Nie, ona mieszka w pokoju z Miss RioAnkiewicz została Miss Rio?
View attachment 3895
:D #pdkJak szwedka dojdzie do finału, to polka bd w repasażach walczyc.Koniec marzeń o medalu w zapasach![]()
Tak wiem, ale nie liczę na to.Jak szwedka dojdzie do finału, to polka bd w repasażach walczyc.
Trzeba też pamiętać o tym, że nawet zakładając awans Szwedki do finału, to w repasażach Polka musi pokonać tę zawodniczkę:Tak wiem, ale nie liczę na to.
Sama jazda, czy wielobój z malowaniem tagów i przestrzeliwaniem grafów innych band beemiksowych?Dziś BMX-y wchodzą do gry od 18:30. Będzie się działo :)

Może się dzieciństwo komuś przypomnieć, ale raczej to z obdartą skórą przez upadkiSama jazda, czy wielobój z malowaniem tagów i przestrzeliwaniem grafów innych band beemiksowych?![]()