Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pora na aktualizację największych przegranych IO w PL:
Nie wiem o co Ci chodzi. Przecież obaj z bratem zakończyli igrzyska z pozytywnym wynikiem- Zieliński

Było, BAN ;p
Ale to nie Chorwacja nas trafia tak czy siak? Przecież nie ma bata, żeby przegrali z Tunezją, a będą przed Francją bo z nimi wygrali.Francja vs Dania na TV2. Twarde, zacięte i pełne mobilizacji spotkanie. Oba zespoły walczą ze wszystkich sił o końcowy triumf.
A wszystko po to aby trafić w ćwierćfinale na ...Polske. I wiecie co? Nie dziwię się im![]()
zapasy klasyk. Ale po 2 walce mam juz troche dosc. Mogliby to juz wyjebac z ioco ogladacie?
Ale to nie Chorwacja nas trafia tak czy siak? Przecież nie ma bata, żeby przegrali z Tunezją, a będą przed Francją bo z nimi wygrali.

Liczyłes że po obaleniu pójdzie ground and pound, a tu tylko lay n pray?zapasy klasyk. Ale po 2 walce mam juz troche dosc. Mogliby to juz wyjebac z io

Tak. Zmyliła mnie kolejność w grupie przed dzisiejszymi meczami. No cóż, dla nas to i tak obojętne. Przecież i tak wygramy z każdym![]()
nie poprostu klasyk jest slaby. Czekam na wolny ale pomyslalem, ze nie wiem co ze soba zrobic w ten piekny wieczor to odpaleLiczyłes że po obaleniu pójdzie ground and pound, a tu tylko lay n pray?![]()
wtej katgori walczy ten rusek co ma isc do ufc?zapasy klasyk. Ale po 2 walce mam juz troche dosc. Mogliby to juz wyjebac z io
on chyba w wolnym startujewtej katgori walczy ten rusek co ma isc do ufc?
To jak chce zaistnieć to albo 4. miejsce albo odwodnienie... Tylko tacy zostają potem mistrzami UFC... A jak zostanie mistrzem olimpijskim, to tylko WWE / TNA go czeka ;)on chyba w wolnym startuje

A ja czuję, że bez Kszczota Lewy powalczy :) Poza jego zasięgiem jest tylko Rudisha i ew. RotichNie wiem dlaczego, ale mam przeczucie, że Lisek coś ugra. Dopisze mu szczęście i będzie medal.
Nie wiem... Jakoś wydaje mi się, że bieg będzie szybki i Lewy nie wytrzyma tempa. Bosse może też uciec Marcinowi. Zobaczymy jak będzie.A ja czuję, że bez Kszczota Lewy powalczy :) Poza jego zasięgiem jest tylko Rudisha i ew. Rotich
jeszcze wczesniej co do naszej rozmowy apropo szans medalowych dla Polakow zostala maja wloszczowskaNie wiem... Jakoś wydaje mi się, że bieg będzie szybki i Lewy nie wytrzyma tempa. Bosse może też uciec Marcinowi. Zobaczymy jak będzie.
Tylko Bosse, niezależnie od tempa, zbiera wpierdol w każdym finale, w którym się pojawia :)Bosse może też uciec Marcinowi.
Alfredo Wenero Leon się przekwalifikował na Polaka.co sie stalo z kubanczykami, ze z mocnej ekipy stali sie takimi palami do lania?
Mocni są teraz Włochami, Hiszpanami i prawie Polakiem :)co sie stalo z kubanczykami, ze z mocnej ekipy stali sie takimi palami do lania?
Z tego, co wiem to praktycznie cały pierwszy skład został oskarżony o zbiorowy gwałt.co sie stalo z kubanczykami, ze z mocnej ekipy stali sie takimi palami do lania?
Tak tylko wkleję...21:27 – Gimnastyka sportowa – Dodajmy jeszcze, że wynik z jakim Katarzyna Jurkowska-Kowalska triumfowała w tym roku na Mistrzostwach Polski (14,900 pkt.) dałby tutaj brązowy medal.
21:25 – Gimnastyka sportowa – Sensacja stała się faktem! Wicemistrzyni świata, Holendera Sanne Wevers mistrzynią olimpijską z kapitalnym rezultatem 15,466 pkt. Srebro dla Amerykanki Lauren Hernandez (15,333 pkt.), a z brązem rywalizację zakończyła absolutna faworytka, Simone Biles (14,733 pkt.).
21:54 – Skoki do wody – Nie brakuje dziś niespodzianek w Maria Lenk Aquatics Centre. Coraz słabiej prezentują się reprezentanci…Chin! He Chao, jeden z głównych faworytów, zepsuł kolejny skok i na półmetku eliminacji jest poza półfinałem.
Eeech, Kuba... Jakby powiedzieli, że są muzulmanami, to by wyszło, że to nie gwałt a różnice kulturowe :)Z tego, co wiem to praktycznie cały pierwszy skład został oskarżony o zbiorowy gwałt.