Igrzyska Olimpijskie 2016 Rio de Janeiro - dyskusje, wyniki, terminarz itd.

Nie miałem możliwości oglądania Anity, ale czytanie waszych relacji i tak dało mi wiele pozytywnych emocji.
Ta kobieta jest niesamowita!

Cp43CNKWYAIUQ6q.jpg

Francja vs Dania na TV2. Twarde, zacięte i pełne mobilizacji spotkanie. Oba zespoły walczą ze wszystkich sił o końcowy triumf.
A wszystko po to aby trafić w ćwierćfinale na ...Polske. I wiecie co? Nie dziwię się im :mamed:

Francja vs Dania na TV2. Twarde, zacięte i pełne mobilizacji spotkanie. Oba zespoły walczą ze wszystkich sił o końcowy triumf.
A wszystko po to aby trafić w ćwierćfinale na ...Polske. I wiecie co? Nie dziwię się im :mamed:
Ale to nie Chorwacja nas trafia tak czy siak? Przecież nie ma bata, żeby przegrali z Tunezją, a będą przed Francją bo z nimi wygrali.

Ale to nie Chorwacja nas trafia tak czy siak? Przecież nie ma bata, żeby przegrali z Tunezją, a będą przed Francją bo z nimi wygrali.

Tak. Zmyliła mnie kolejność w grupie przed dzisiejszymi meczami. No cóż, dla nas to i tak obojętne. Przecież i tak wygramy z każdym :mamed:

Tak. Zmyliła mnie kolejność w grupie przed dzisiejszymi meczami. No cóż, dla nas to i tak obojętne. Przecież i tak wygramy z każdym :mamed:

Z Francją nie :)
Z Chorwacją też niby nie ma podstaw żadnych, żeby wierzyć, ale... w Pekinie Islandia też teoretycznie miała z nami mieć zerowe szanse :)

kurwa klasyka się nie da oglądać, wolny od piątku.

Ruski w kat 125 kg w sobotę, Makhov sie nazywa

Ok. Siata, ciężary, a potem lekka. Ciesze się, że nie będę musiał - w oczekiwaniu na sesję wieczorną lekkiej - oglądać spasionych świniaków na pomoście :)

Nie wiem dlaczego, ale mam przeczucie, że Lisek coś ugra. Dopisze mu szczęście i będzie medal.

Kiedyś szukałem klubu w stolicy gdzie zapasy są częściej niż raz w tygodniu. Znalazlem na AWF-ie ale to raczej wyglądało na treningi kumpli niz jakis profesjonalny klub, na legii i chyba Gwardii ale podobno kiedys tam mieli jakies mega problemy finansowe.

To jak mamy mieć jakiekolwiek sukcesy, medal w zapasach to cud.

A ja czuję, że bez Kszczota Lewy powalczy :) Poza jego zasięgiem jest tylko Rudisha i ew. Rotich​
Nie wiem... Jakoś wydaje mi się, że bieg będzie szybki i Lewy nie wytrzyma tempa. Bosse może też uciec Marcinowi. Zobaczymy jak będzie.

Nie wiem... Jakoś wydaje mi się, że bieg będzie szybki i Lewy nie wytrzyma tempa. Bosse może też uciec Marcinowi. Zobaczymy jak będzie.
jeszcze wczesniej co do naszej rozmowy apropo szans medalowych dla Polakow zostala maja wloszczowska

co sie stalo z kubanczykami, ze z mocnej ekipy stali sie takimi palami do lania?
Z tego, co wiem to praktycznie cały pierwszy skład został oskarżony o zbiorowy gwałt.
E: ale mogli ich wypuścić, więc info niepotwierdzone

21:27 – Gimnastyka sportowa – Dodajmy jeszcze, że wynik z jakim Katarzyna Jurkowska-Kowalska triumfowała w tym roku na Mistrzostwach Polski (14,900 pkt.) dałby tutaj brązowy medal.

21:25 – Gimnastyka sportowa – Sensacja stała się faktem! Wicemistrzyni świata, Holendera Sanne Wevers mistrzynią olimpijską z kapitalnym rezultatem 15,466 pkt. Srebro dla Amerykanki Lauren Hernandez (15,333 pkt.), a z brązem rywalizację zakończyła absolutna faworytka, Simone Biles (14,733 pkt.).
Tak tylko wkleję...

21:54 – Skoki do wody – Nie brakuje dziś niespodzianek w Maria Lenk Aquatics Centre. Coraz słabiej prezentują się reprezentanci…Chin! He Chao, jeden z głównych faworytów, zepsuł kolejny skok i na półmetku eliminacji jest poza półfinałem.

Pewnie jego współlokator Chińczyk dymał innego Chińczyka na sąsiędniej pryczy. Nie wyspał się i stąd ten ambaras :)

Back