Igrzyska Olimpijskie 2016 Rio de Janeiro - dyskusje, wyniki, terminarz itd.

To mi się podoba. Jesteś faworytem to rzucasz jak najdalej możesz. Medal Anicie wieszać można było przed konkursem, tak jak Boltowi się wiesza i Phelpsowi. W USA i na Jamajce raczej nikt o nich nie pisze, żeby im tych medali przed wyścigami nie rzucać na szyję.

Ale do złota to poczekajmy, bo jeszcze się konkurs nie skończył, choć w sumie rekord olimpijski wpadł.

NIE WRACAJCIE DO DOMU
latest

:lol:

Kurwa jaka duma że mamy sportowca którego można postawić w jednej linii obok Bolta, Phelpsa, Van Niekerka, Biles czy Ledecky.

No i naszych piłkarzy ręcznych :DC:

ALE ZJEBAŁA... Nie była chyba świadoma, że biegnie na rekord :werdum:
To dobrze. DZISIAJ RZĄDZI ANITA!

Kurwa jaka duma że mamy sportowca którego można postawić w jednej linii obok Bolta, Phelpsa, Van Niekerka, Biles czy Ledecky.
Ja bym polemizował, oczywiście nie umniejszając umiejętnościom Anity, ale taki Phelps czy Bolt zawsze miał na przeciwko siebie kozaków, którzy deptali im po piętach choć trochę, a w młocie to banda ogórów.
Tak jak by porównywać kto jest najlepszym strikerem w MMA - Jędrzejczyk czy np. Aldo.

Ja bym polemizował, oczywiście nie umniejszając umiejętnościom Anity, ale taki Phelps czy Bolt zawsze miał na przeciwko siebie kozaków, którzy deptali im po piętach choć trochę, a w młocie to banda ogórów.
Tak jak by porównywać kto jest najlepszym strikerem w MMA - Jędrzejczyk czy np. Aldo.

Jaka banda ogórków ? Anita jedyna kobieta rzucająca powyżej 80m w historii, następny były rekord świata nie należący do niej to 78.18, jak ktoś jest zdecydowanie lepszy i gwałci resztę to znaczy że oni są chujowi ?

Źle na to patrzysz - na tle Flo-Jo, Nykaenena czy Lisy Carrington (kajaki) reszta stawki wyglądała na ogóry, bo ci zawodnicy aż tak wyprzedzili swoją epokę :)

Heh... przyłożyć młotem w siatkę i mimo to rzucić 3 metry dalej niż najbliższa rywalka :DC:

Jaka banda ogórków ? Anita jedyna kobieta rzucająca powyżej 80m w historii, następny były rekord świata nie należący do niej to 78.18, jak ktoś jest zdecydowanie lepszy i gwałci resztę to znaczy że oni są chujowi ?
No są chujowi, bo spójrz, że żadna nie może przekroczyć 75 metrów, a Włodarczyk po siatce rzuca pod 80.

Chinka ładnie rzuca. Kolejny raz się poprawiła i już coraz bliżej do 77kg

edit:
CO ZA FORMA, CO ZA RZUTY :confused:

Back