Igrzyska Olimpijskie 2016 Rio de Janeiro - dyskusje, wyniki, terminarz itd.

#polzartempolserio

Cp3tjQuVUAAnUC3.jpg

będzie gdzieś można zapasy obejrzeć ? z ciekawostek, w sobote w stylu wolnym kat 125kg będzie walczył Bilyal Makhov, który po igrzyskach ląduje w UFC.

kawał chopa hehe

fr6vj3cjgegsczbgbhqd.jpg

vbig_org_1.jpg

Ingrid Oliveira została wyrzucona z wioski olimpijskiej. Powód? Afera seksualna z jej udziałem.

Brazylijkę usunięto z igrzysk po tym, ja uprawiała seks z Pedro Henrique Goncalvesem. To kajakarz górski, który w swojej konkurencji zajął szóste miejsce.

Do skandalu by nie doszło, gdyby nie... startująca razem z Oliveirą Giovanna Pedroso. Obie panie zajęły ósme miejsce w skokach synchronicznych. Pedroso zeznała, że pewnego wieczora Oliveira wróciła do ich domu z chłopakiem. Potem nastąpiła kłótnia, wskutek której Pedroso została wyproszona z pokoju. W efekcie musiała szukać sobie innego miejsca do spania, a następnego dnia poszła na skargę do trenera.

:DC:

vbig_org_1.jpg

Ingrid Oliveira została wyrzucona z wioski olimpijskiej. Powód? Afera seksualna z jej udziałem.

Brazylijkę usunięto z igrzysk po tym, ja uprawiała seks z Pedro Henrique Goncalvesem. To kajakarz górski, który w swojej konkurencji zajął szóste miejsce.

Do skandalu by nie doszło, gdyby nie... startująca razem z Oliveirą Giovanna Pedroso. Obie panie zajęły ósme miejsce w skokach synchronicznych. Pedroso zeznała, że pewnego wieczora Oliveira wróciła do ich domu z chłopakiem. Potem nastąpiła kłótnia, wskutek której Pedroso została wyproszona z pokoju. W efekcie musiała szukać sobie innego miejsca do spania, a następnego dnia poszła na skargę do trenera.

:DC:
Pewnie ta druga jest brzydka weganka lewaczka.

Wstałem po 12 więc się zbytnio nie będę rozpisywał, bo nie mam ochoty :) Jedynie kilka słów o dniu wczorajszym/dzisiejszym.
Kliszina jednak wystartuje. Cichocka była przeziębiona i to prawdopodobnie była przyczyna tak fatalnego biegu, może na 800 m będzie lepiej. Bolt zgodnie z oczekiwaniami - bez deklasacji, ale zwycięski. Gdyby nie słaby start to zszedłby poniżej 9.80. Jak dzisiaj nie będzie złota Włodarczyk to można zakończyć te IO. Teoretycznie jest szansa na medale Fiodorow (czwarty wynik el.), Liska i Lewandowskiego, ale będzie ciężko. Zaczynamy kajaki klasyczne, mamy duże szanse na medale.

Pora na aktualizację największych przegranych IO w PL:
- Kszczot,
- Zieliński,
- Myszka,
- Białecka,
- plażowi (pary męskie, po dupkach się nie spodziewałem nie wiadomo czego),
- Wojciechowski i Sobera (brak finału),
- Czerniak i Kawęcki (choć dla mnie niewielkie zaskoczenie).
Więcej przegranych nie pamiętam, uświadomcie mnie jeżeli jest ktoś jeszcze. Ręczni mimo mocno średniej formy są wciąż w grze więc ich nie wpisuję.

Wstałem po 12 więc się zbytnio nie będę rozpisywał, bo nie mam ochoty :) Jedynie kilka słów o dniu wczorajszym/dzisiejszym.
Kliszina jednak wystartuje. Cichocka była przeziębiona i to prawdopodobnie była przyczyna tak fatalnego biegu, może na 800 m będzie lepiej. Bolt zgodnie z oczekiwaniami - bez deklasacji, ale zwycięski. Gdyby nie słaby start to zszedłby poniżej 9.80. Jak dzisiaj nie będzie złota Włodarczyk to można zakończyć te IO. Teoretycznie jest szansa na medale Fiodorow (czwarty wynik el.), Liska i Lewandowskiego, ale będzie ciężko. Zaczynamy kajaki klasyczne, mamy duże szanse na medale.

Pora na aktualizację największych przegranych IO w PL:
- Kszczot,
- Zieliński,
- Myszka,
- Białecka,
- plażowi (pary męskie, po dupkach się nie spodziewałem nie wiadomo czego),
- Wojciechowski i Sobera (brak finału),
- Czerniak i Kawęcki (choć dla mnie niewielkie zaskoczenie).
Więcej przegranych nie pamiętam, uświadomcie mnie jeżeli jest ktoś jeszcze. Ręczni mimo mocno średniej formy są wciąż w grze więc ich nie wpisuję.
jeszcze mikst byl jeden mecz od strefy medalowej.

lewandowski i lisek nie maja szans na medal moim zdaniem.
jeszcze jest gdzies ta licwinko i zapasnicy, ale nie wiem kiedy startuja. bukowiecki i haratyk mogo zaskoczyc

dobrze zaczynam w reczna, tzn ze ostro przejebiemy :lol:

Ja juz bym chyba wolal, zebysmy nie wyszli z grupy, niz grali z Francja, Chorwacja czy Dania w takiej formie...

wieszczek kordus, matkowska i ten rusek gadzyjew. reszty nie kojarze. korus to zona od arkadiusza kordusa, ale nie lubie jej za komorowskiego

4 panow- Gadzijew , bracia Baran i Baranowski plus 4 panie - Matkowska , Kordus, Michalik i Krawczyk lacznie 8 wszyscy freestyle .
Szanse na medal sa spore . Moim zdaniem cztery roznegoo kruszcu ,choc wiadomo wszystko zalezy od losowania.

Mikołajczyk/Naja i Walczykiewicz w formie i z nadzieją na medal

15:53 półfinał Beaty i Karoliny

Marta dzięki zwycięstwu w eliminacjach awansowała bezpośrednio do finału. Dziwne te zasady kwalifikacji. Tylko zwycięzca wyścigu awansuje bezpośrednio, reszta do półfinału

O ktorej dokladnie ruszaja?

Alez ta Deayah Stevens (200m) jest ruchable czarnulka :star wars:

15:40

• Like
Reactions: mat
Back