Igrzyska Olimpijskie 2016 Rio de Janeiro - dyskusje, wyniki, terminarz itd.

Ja pierdole, jakie to jest nieporozumienie Polacy na tych całych igrzyskach. Stonoga by to tylko dobrze skomentował.

Smutne jak nieraz się widzi komentarze typu "pojechali do Rio na wakacje za pieniądze podatnika", ale to się kurwa samo ciśnie na usta.

Szkoda, że van Niekerk ma 8 tor. Cieżko mu bedzie

O KURWA MAĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ!!!!!!!!!!!
Z 8 TORUUUUU! JEBANIUTKI :o o::o o::o o::o o::o o::o o::o o::o o:

Last edited:
Niewiarygodny wynik!

To nie było zwalnianie. Szedł na całego ale już pary zaczynało brakować i mogło to tak wygladać

Niewiarygodny wynik!

To nie było zwalnianie. Szedł na całego ale już pary zaczynało brakować i mogło to tak wygladać

Ja odnoszę wrażenie że parę kroków już biegnie na luzie bo wie że wygra a na samej końcowce (ostatnie 2-3 kroki) znowu daje z siebie wszystko. Ale bardzo możliwe że jest tak jak mówisz że po prostu już zaczynało brakować sił.

Jaki rekord? Z calym szacunkiem ale to nie jest już mozliwe w wykonaniu Bolta. Zobaczcie sobie biegi w drodze do finału w Berlinie jak one wygladały a jak teraz. Tam faktycznie bylo widac ogromne rezerwy. W RIO nie

Jaki rekord? Z calym szacunkiem ale to nie jest już mozliwe w wykonaniu Bolta. Zobaczcie sobie biegi w drodze do finału w Berlinie jak one wygladały a jak teraz. Tam faktycznie bylo widac ogromne rezerwy. W RIO nie

Nie tylko o rezerwy chodzi. Od czasu falstartu w Daegu Bolt bardzo uważa na starcie żeby nie palić. Spodziewałem się że pobiegnie gdzieś w okolicach 9.70 dzisiaj.

Ale na potwierdzenie Twoich słów.

Nie tylko o rezerwy chodzi. Od czasu falstartu w Daegu Bolt bardzo uważa na starcie żeby nie palić. Spodziewałem się że pobiegnie gdzieś w okolicach 9.70 dzisiaj.

Ale na potwierdzenie Twoich słów.

Czy ja wiem

Pekin 0.165
Berlin 0,146
Londyn 0.165
RIO 0.155

Back