D
Deleted member 2903
Guest
Oglądam koszykarzy pierwszy raz od chyba 15 lat. JAKIE TAM SĄ KURWA BYKI, NIE DZIWIE SIĘ, ŻE W MMA W HW NIE MA MŁODYCH, JUZ WIEM GDZIE SĄ KURWA!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
W futbolu amerykańskimOglądam koszykarzy pierwszy raz od chyba 15 lat. JAKIE TAM SĄ KURWA BYKI, NIE DZIWIE SIĘ, ŻE W MMA W HW NIE MA MŁODYCH, JUZ WIEM GDZIE SĄ KURWA!
Ale zdajesz sobie sprawę z tego, że nasi zawodnicy też nie przygotowywali szczytu na tegoroczne ME? Niektórzy nie wystartowali, inni potraktowali to jako start kontrolny. Nikt się nie spinał na medale ME. Po prostu jedni są chujowi cały czas, innym brakło szczęścia, a jeszcze inni popełnili jakieś błędy w przygotowaniu.Polscy Olimpijczycy powinni się powaznie kurwa nad soba zastanowic, bo to co nam serwuja jest po prostu niesmaczne. Każdy chuj wbija w jakieś ME czy MŚ, gdzie mistrzem się jest co rok. Pamięta się mistrzów olimpijskich, a Ci nie potrafią sie przygotowac do najwazniejszej imprezy.
Kogo obchodzi debel?Ma złoto.![]()

W badbingtona by pewnie wygrałTymczasem nawet w badmintona ze Srilankiem przegrywa nasz cienias

Albo z żółtymi w pinglaCzy my na tych igrzyskach walczymy tylko z dużymi murzynami?

Boją się żółtych??Albo z żółtymi w pingla![]()
A Ty byś chciał się zarazić żółtaczką?Boją się żółtych??
Myślałem, że to od sikania pod wiatrA Ty byś chciał się zarazić żółtaczką?
W takim razie czarni są czarni od... ?Myślałem, że to od sikania pod wiatr

W zasadzie to oni są brązowiW takim razie czarni są czarni od... ?![]()

Final podnoszenia cieżarow kobiety +75kg o 23:55bedzie dzis podnoszenie ciezarow jeszcze?

1:30O której badmintoniści grają ćwierćfinał?
Del Potro wyglada jakby mial tam zaraz zejsc na tym korcie