Igrzyska Olimpijskie 2016 Rio de Janeiro - dyskusje, wyniki, terminarz itd.

Można nie mieć pojęcia o tej dyscyplinie, ale ogląda się to rewelacyjnie. Tym bardzo za udziałem takiej zawodniczki.

E nie, ja bym chciał żeby mogli brać zło do oporu. Żeby był doping genetyczny i mięśnie jak u pra żubra, ścięgna słonia i rogi.
Przestan. Zdrowie niszczyc w imie jakichs rekordow, dobrej sylwetki i uciechy gawiedzi? Tylko monohydrat i indycze cycki na parze.

Transmisja na tvp to kpina, skaczą po konkurencjach tak, że jedynie gówno można pooglądać.

Ale tak szczerze. Widziales jakis progres w grze? Ja absolutnie nie, powielali te same bledy. A zachowanie Dujszebajewa podczas i po meczu nie wrozy nam naprawy atmosfery w szatni, wrecz przeciwnie.
Nie widziałem progresu. Ale nie wierzę, że można tak chujowo grać jeszcze przez 3 mecze...

Nie widziałem progresu. Ale nie wierzę, że można tak chujowo grać jeszcze przez 3 mecze...
Cieszyć się musimy, że mieliśmy i tak dobre losowanie grup. Ale i tak ze Szwecją nas nie widzę, ze Słowenią ciężko. Tylko Egipt do ogrania, ale to za mało.

Przyjemnie sie patrzy na polaków na hali ogólnie wydają sie ze atmosfera w szatni jest dobra . No panowie na plaży ciśniemy i lecimy 3 set

Back