Igrzyska Olimpijskie 2016 Rio de Janeiro - dyskusje, wyniki, terminarz itd.

Deng zgodnie z planem. 3 udane podejścia z dużą łatwością. 115kg w rwaniu już teraz zapewnia jest złoto. W podrzucie zaczyna najwyżej (140kg). Może przy pewnym złocie, który może sobie już zapewnić pierwszym podejściem zaatakuje własny rekord świata 146kg

4kg nad drugą a tak na prawdę to 5 bo jest lżejsza od Kazaszki. Ponadto zawodniczka z Kazachstanu chce zaczac od 132

Mi Kołeckiego szkoda. Wyjebał za bujanie sie po nandrolonem płynącej Osetii Szramiaka i Zielińskiego z kadry, to go w związku przegłosowali. A teraz on zbiera.

Czy tylko ja mam zwałę ze wszystkich zaskoczonych Januszy dopingiem w zawodowym sporcie??? :>
u mnie Janusze w robocie po tej sytuacji zaczeli byc znawcami dopingu i wszystko wiedza a jak zapytalem co to Deca-durabolin to zaden nie umial tego slowa wypowiedziec nawet...ehh pajace

Myszka 3-gi w 6-tym wyścigu! Dempsey daleko, bo 15-ty.

Dokładnie! Jest dobrze! Piotrek wskakuje na 2 miejsce po dwóch dniach zmagań! :dance:
6/12 + 1 finałowy podwójnie punktowany wyścig. Jest jeszcze troche żeglowania ale widać, że Piotrek się rozkręca.

Kuzniecowa - Konta zajebisty mecz.

Swoja droga widzieliscie wyniki Brazylii w sportach druzynowych? Kto by pomyslal, ze najslabsi beda w pilke nozna :D

edit: Myszka jednak 3 na koniec dnia. Każdy zawodnik moze odrzucic najsłabsze miejsce dlatego Brytyjczyk ciągle na czele
Wszystko moze sie zmienic np. jutro gdy Brytol ponownie zajmie tak niskie miejsce.

u mnie Janusze w robocie po tej sytuacji zaczeli byc znawcami dopingu i wszystko wiedza a jak zapytalem co to Deca-durabolin to zaden nie umial tego slowa wypowiedziec nawet...ehh pajace
Dzisiejsze wiadomości i milion wersji słowa nandrolon. :DC:

Back