Masu
UFC Middleweight
Ziółkowski jest czystyNie. A najwieksza beka z dziennikarzyn, ktore wierza w czystosc olimpijczykow :D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ziółkowski jest czystyNie. A najwieksza beka z dziennikarzyn, ktore wierza w czystosc olimpijczykow :D
O, wlasnie, o tym moralizatorze jeszcze zapomnialem. On by odbieral prawa obywatelskie tym, ktorzy wpadli. Szkoda, ze taki odwazny nie byl jak sam startowal :DZiółkowski jest czysty
skarzy mnie tutaj co on powiedzial/napisalMi się podoba postawa Fajdka.
Że Tichon to chuj i w życiu takim ludziom ręki nie podaskarzy mnie tutaj co on powiedzial/napisal
Pewnie. Jeśli nie bedzie medalu to wiadomo na co zwalą...

u mnie Janusze w robocie po tej sytuacji zaczeli byc znawcami dopingu i wszystko wiedza a jak zapytalem co to Deca-durabolin to zaden nie umial tego slowa wypowiedziec nawet...ehh pajaceCzy tylko ja mam zwałę ze wszystkich zaskoczonych Januszy dopingiem w zawodowym sporcie??? :>
Myszka 3-gi w 6-tym wyścigu! Dempsey daleko, bo 15-ty.

Dzisiejsze wiadomości i milion wersji słowa nandrolon.u mnie Janusze w robocie po tej sytuacji zaczeli byc znawcami dopingu i wszystko wiedza a jak zapytalem co to Deca-durabolin to zaden nie umial tego slowa wypowiedziec nawet...ehh pajace