Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
to nie ogladaj i spierdalaj na drzewoAle nuda . nie ogladalem recznej juz z 5 lat. Dzis wróciłem i zaluje.
Ok po pierwszej połowie twoj zespol prowadzi. Gartuluje , oby tak dalejto nie ogladaj i spierdalaj na drzewo
gierak gra milion razy lepiej od kusaGierak to największe nieporozumienie wszechczasów obok Kusa.
no tak Rugby ciekawsze, bekaAle nuda . nie ogladalem recznej juz z 5 lat. Dzis wróciłem i zaluje.

nie zgadzam się, dzisaij akurat Kus jakkolwiek się prezentuje, z Brazylią wyglądało to fatalnie.gierak gra milion razy lepiej od kusa
Chyba czas na wychowawczy wpierdol.no tak Rugby ciekawsze, beka![]()
tak to bywa z trolamiChyba czas na wychowawczy wpierdol.
JURKIEWICZ WRÓĆKurwa, z tak przechujowym środkiem rozegrania ta drużyna nigdy nic nie ugra ja pierdole, kurwa jego zapierdolona mać.
Trolem nazywa mnie facet, który wjeżdża na rodzica. Skończ człowieku. Nie każdy musi się pasjonować twoim Rugby ;)tak to bywa z trolami
Wiesz, ze nie kazdy musi sie pasjonowac np reczna? Zluzuj porty.Trolem nazywa mnie facet, który wjeżdża na rodzica. Skończ człowieku. Nie każdy musi się pasjonować twoim Rugby ;)
Ale na ile on wróci 2-3 lata i emeryturka. TO jest w tym wszystkim najsmutniejsze, a nastepców nie widać.JURKIEWICZ WRÓĆ
TakWpierdolu ciąg dalszy?
aż boli