LeeBuLee
UFC Flyweight
Żyje jebany![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Żyje jebany![]()
Dziękuję!![]()
Witamy z powrotem![]()
To na tym forum ktoś jeszcze ogląda mma?Dziękuję!. Przepraszam, ale nie wracam. Ponad 2 lata nie oglądałem MMA, więc mam zbyt duże zaległości, a kiedyś lubiłem być na bieżąco
.
Ja tylko czytam skórę i podludzi, żeby się dowartościować oczywiścieTo na tym forum ktoś jeszcze ogląda mma?![]()
To forum o MMA?To na tym forum ktoś jeszcze ogląda mma?![]()
No to kolega stracił niestety te wszystkie walki Conora, Stipe, Nick Diaz i wielu innych aktywnych fighterów, jest co nadrabiaćDziękuję!. Przepraszam, ale nie wracam. Ponad 2 lata nie oglądałem MMA, więc mam zbyt duże zaległości, a kiedyś lubiłem być na bieżąco
.
Ja tylko czytam skórę i podludzi, żeby się dowartościować oczywiście
Ja oglądam, tylko te ostatnie gale UFC, nie pomagają w tym... ale to zarzuty trzeba pisać do @Dana White.To na tym forum ktoś jeszcze ogląda mma?![]()
Redakcja pisze newsy w tym temacie, choć nie zawszeTo forum o MMA?
To na tym forum ktoś jeszcze ogląda mma?![]()
A co to jest ta "MMA"?To forum o MMA?
Osoba z macicą lub bez macicy, która sprawuje opiekę nad osobą ludzką lub zwierzęcą (z macicą lub bez macicy).A co to jest ta "MMA"?![]()
Osoba z macicą lub bez macicy, która sprawuje opiekę nad osobą ludzką lub zwierzęcą (z macicą lub bez macicy).
Ja byłem przekonany że o grach i koszykówce plus cyrk w celach humorystycznych.To forum o MMA?
Ja byłem przekonany że o grach i koszykówce plus cyrk w celach humorystycznych.
rozpisałeś się, a mogłeś wprost napisać że forum o gównieTo nie o sterydach, sraniu, Żydach, Fagacie i mamie Wiki Czyżewskiej ?
![]()
Zapomniałeś o PudzianieTo nie o sterydach, sraniu, Żydach, Fagacie i mamie Wiki Czyżewskiej ?
![]()
MMA to taka zagraniczna odmiana naszego KSWA co to jest ta "MMA"?![]()
Teraz? Tak jest od co najmniej 10 lat.a Cohones teraz to jest takie forum, że każdy znajdzie coś dla siebie nie tylko z MMA czy boksu, ale z każdej praktycznie dziedziny życia
Żydzi go dopadli.
Chyba przesadził z rozmiarem rekina.