Bambo
UFC Featherweight
Strona wcześniej.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Strona wcześniej.
Zostałeś złapany na gorącym, usunięcie komentarza Cię nie ratuje.
W radosnej Polsce garuje za mowę nienawiściGdzie @klocuniek?![]()
Też o nim pomyślałem ostatnio, gdzie zniknął :F coś nas łączyGdzie @klocuniek?![]()
gdzie zniknął
Bot nie ma wolnego nawet na opieceile można powtarzać.
coś nas łączy
Też o nim pomyślałem ostatnio, gdzie zniknął :F coś nas łączy
Fiuuu@utatek
To chyba trzeba się pogodzić z tym, że Cassius był tak naprawdę generałem Adamem Marczakiem... Pojechał targować się o łatwiejsze sprowadzanie ukraińskich kobiet do agencji reklamowychCassius od niedzieli nie wrzucił posta, uzasadnione podejrzenia, że nie żyje
Cassius od niedzieli nie wrzucił posta, uzasadnione podejrzenia, że nie żyje
To chyba trzeba się pogodzić z tym, że Cassius był tak naprawdę generałem Adamem Marczakiem... Pojechał targować się o łatwiejsze sprowadzanie ukraińskich kobiet do agencji reklamowych![]()
Cassius od niedzieli nie wrzucił posta, uzasadnione podejrzenia, że nie żyje
5 dni odpoczynku od Cohones po 13 miesiącach pisania tu codziennie chyba mi się należało...![]()
![]()
Ruch generowany na cohones za czasów Cassiusa i po jego zniknięciu.
Może ktoś mu teraz płaci za ciężko wykonaną robotę.
![]()
5 dni odpoczynku od Cohones po 13 miesiącach pisania tu codziennie chyba mi się należało...nawet bez zaglądania aby nie kusić... palców do pisania
i zobaczyć tą reakcję userów, ale żeby od razu wylądować na forumowym cmentarzysku... inni to by musieli mieć z miesiąc pauzy...
![]()
![]()
Odwróć proporcje i będzie idealnie.5 dni odpoczynku od Cohones po 13 miesiącach pisania
Paru userów nie tęskniło...Żyje jebany....
Wszyscy tęsknili w opór.
![]()
5 dni odpoczynku od Cohones po 13 miesiącach pisania tu codziennie chyba mi się należało...nawet bez zaglądania aby nie kusić... palców do pisania
i zobaczyć tą reakcję userów, ale żeby od razu wylądować na forumowym cmentarzysku... inni to by musieli mieć z miesiąc pauzy...
![]()
![]()