Charles Bronson
UFC Flyweight
Tylko dużo zmanierowanych małolatek ze wsi - przyjedzie taka z koleżanką i się okopią na szańcu i nie dadzą się zaprosić do baru.Co Ty chcesz od explo, dobre szmule tam są.![]()
Ale dobre patuski z pragi czy woli też są :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tylko dużo zmanierowanych małolatek ze wsi - przyjedzie taka z koleżanką i się okopią na szańcu i nie dadzą się zaprosić do baru.Co Ty chcesz od explo, dobre szmule tam są.![]()
Nie no sa tez latawice, ktore wczesniej krazyly po jakichs mega music wilga, a explo to ich spelnienie marzen. :D Tylko wlasnie czesto jest jakas paskudna kolezanka czy dwie, no i co zrobisz, chuja zrobisz. Chociaz czasami ta jedna oleje reszte tych brzydszych.Tylko dużo zmanierowanych małolatek ze wsi - przyjedzie taka z koleżanką i się okopią na szańcu i nie dadzą się zaprosić do baru.
Ale dobre patuski z pragi czy woli też są :)
Paskudna jak paskudna - przede wszystkim gruba! Kurwa jak ja nienawidze tych cockblockerów. Idzie se typiara do klubu kulturalnie się sponiewierać i puścić najebana, nikt jej alkoholu na siłę do mordy nie leje, to zaraz zazdrosna gruba świnia ją umoralnia, że jest najebana i niech się uspokoiNie no sa tez latawice, ktore wczesniej krazyly po jakichs mega music wilga, a explo to ich spelnienie marzen. :D Tylko wlasnie czesto jest jakas paskudna kolezanka czy dwie, no i co zrobisz, chuja zrobisz. Chociaz czasami ta jedna oleje reszte tych brzydszych.
Umoralnia, bo jej nikt nie puknie. Chyba, ze ona zgwalci jakiegos trupa :DPaskudna jak paskudna - przede wszystkim gruba! Kurwa jak ja nienawidze tych cockblockerów. Idzie se typiara do klubu kulturalnie się sponiewierać i puścić najebana, nikt jej alkoholu na siłę do mordy nie leje, to zaraz zazdrosna gruba świnia ją umoralnia, że jest najebana i niech się uspokoi
Byłbyś taki dobrym bramkarzem - Panią latawice wpuszczam, a gruba koleżanka niech spierdala do domu oglądać telenowelę na TVP.Paskudna jak paskudna - przede wszystkim gruba! Kurwa jak ja nienawidze tych cockblockerów. Idzie se typiara do klubu kulturalnie się sponiewierać i puścić najebana, nikt jej alkoholu na siłę do mordy nie leje, to zaraz zazdrosna gruba świnia ją umoralnia, że jest najebana i niech się uspokoi
Stałem kiedyś w paru patologicznych przybytkach. Gatunek pt. "bramkary" do tej pory nie przestaje mnie zadziwiać. Autentycznie są dupy, dla których robota bramkarza w lokalu to jakaś prestiżowa fucha i same pchają się na kutasa :DByłbyś taki dobrym bramkarzem - Panią latawice wpuszczam, a gruba koleżanka niech spierdala do domu oglądać telenowelę na TVP.
To są te laski,którym jak powiesz,że jesteś bramkarzem w klubie to pierwsze co myślą to o piłkarzu.Tym bardziej teraz po Euro.Stałem kiedyś w paru patologicznych przybytkach. Gatunek pt. "bramkary" do tej pory nie przestaje mnie zadziwiać. Autentycznie są dupy, dla których robota bramkarza w lokalu to jakaś prestiżowa fucha i same pchają się na kutasa :D
Nie nie, one same podziwiają jakże ambitne wejście wpuszczania i wypierdalania ludzi z lokalu, nakręcają bajerę i są tym zafascynowane. Powiedziałbyś im, że jesteś deweloperem to by cię autentycznie zlały ciepłym moczem. To jest kurwa chore.To są te laski,którym jak powiesz,że jesteś bramkarzem w klubie to pierwsze co myślą to o piłkarzu.Tym bardziej teraz po Euro.
Na biedotę umysłową nie ma rady.Nie nie, one same podziwiają jakże ambitne wejście wpuszczania i wypierdalania ludzi z lokalu, nakręcają bajerę i są tym zafascynowane. Powiedziałbyś im, że jesteś deweloperem to by cię autentycznie zlały ciepłym moczem. To jest kurwa chore.
One nie wiedzą kim jest developer, ale powiedz, że na TIRze jeżdzisz po Europie, albo na kontrakcie w Norwegii na platformie jesteś toNie nie, one same podziwiają jakże ambitne wejście wpuszczania i wypierdalania ludzi z lokalu, nakręcają bajerę i są tym zafascynowane. Powiedziałbyś im, że jesteś deweloperem to by cię autentycznie zlały ciepłym moczem. To jest kurwa chore.
sklepała byś obydwie pewnie, w nogi, do parteru a tam już by nikt Ci nie uciekł xDZastanawiam się czy bardziej mnie to żenuje czy śmieszy xD
sklepała byś obydwie pewnie, w nogi, do parteru a tam już by nikt Ci nie uciekł xD
XDDDDKopnięcie na wątrobę i oduczyłyby się rzucać :D
Co boli bardziej? Kop na wątrobę, front na cycki czy szarpanie za włosy?Kopnięcie na wątrobę i oduczyłyby się rzucać :D
kop w jajaCo boli bardziej? Kop na wątrobę, front na cycki czy szarpanie za włosy?
@duubertowa a nie lepiej suplesem juz masz pewne doswiadczenie :D
Nie badz baba. Trzeba byc twardym, a nie miekkimBoje się, że mój kręgosłup może nie wytrzymać drugi raz tej przyjemności :F
Co boli bardziej? Kop na wątrobę, front na cycki czy szarpanie za włosy?
Nie badz baba. Trzeba byc twardym, a nie miekkim

To one nie działają jak amortyzatory? To skąd określenie zderzaki?![]()

W internecie nic nie ginie.usuniete ;-(
jaką analizę gość zrobił, ja pierdole, starczy internetu na dziśTaka ciekawostka,szukając filmu dla @spa znalazłem coś takiego :