Djuk94
Shark Fights Heavyweight
Tu się z tobą muszę zgodzić, jesteś zwykłym obsrańcem i hipokrytą.O skurwesynTak jak myślałem, jestem zwykłym obsrańcem i będę komuś kazał zrobić coś, czego sam nie zrobię bo jestem jebaną frajerzyną i hipokrytą.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tu się z tobą muszę zgodzić, jesteś zwykłym obsrańcem i hipokrytą.O skurwesynTak jak myślałem, jestem zwykłym obsrańcem i będę komuś kazał zrobić coś, czego sam nie zrobię bo jestem jebaną frajerzyną i hipokrytą.
Będą piękne dymy !!!!Dziś rundki Brodnickiej z Masti, więc powinno być ciekawie.
Dziś rundki Brodnickiej z Masti, więc powinno być ciekawie.
Rundki lepsze od konfy bo bez stypiarza Montany.Dziś rundki Brodnickiej z Masti, więc powinno być ciekawie.
Rundki lepsze od konfy bo bez stypiarza Montany.

Brodnicka to wzór zadymiaryPo tym F2F wiem jedno - Brodnicka serio jest dobra w dymy, aż jestem ciekaw co by było jakby miała bardziej narwaną kobitę od Lil masti

Brodnicka to wzór zadymiary
kibicuje jej całym serduszkiem

Malik się zesral do japczana o podpis na ławce xDStrus na końcu filmu jako trener Natsu. Zmieniło się trochę.
Już we vlogu Lexy sprzed miesiąca była mowa, że ona trenuje z czeczenami, a Natsu z Polakami. Podzieliły się żeby nie trenować razem.Strus na końcu filmu jako trener Natsu. Zmieniło się trochę.
30kJakiego wynik sprzedażowego się spodziewacie? Ja obstawiam 150-200 tys pvv max.
Ciekawe ile musza sprzedac ppv by się gala zwróciłaJakiego wynik sprzedażowego się spodziewacie? Ja obstawiam 150-200 tys pvv max.
Mogą dokładać, bo nieswoje dają bracia Edelbiev.Ciekawe ile musza sprzedac ppv by się gala zwróciła
Oczywiście że nie. Wchodzili już z innymi pomysłami na rynek europejski i......po kilku galach zwijali interes.Mogą dokładać, bo nieswoje dają bracia Edelbiev.