High League

Denisek podobnie jak różal zaczął gadać jakieś gangsterskie rzeczy i tyle :fjedzia:
a to może dlatego ostatnio Abus robi z siebie prawilniaka
od 25
kuźwa zrobić to, a chwalić się tym to jest taki wyższy poziom spierdolenia umysłowego, że trzeba się chłopa spytać co bierze -to jest po prostu bycie dymnym z bycia złym człowiekiem

Ten Kawrat to też niezły zjeb

Kwiat uważa że Muran vs Bomba było ustawione.

Dosyć ryzykowne z jego strony.

,,Będzie ciekawie" reakcja Cichego na rywala Najmana.

Kto to jest. Dawać odpowiedź. ::duszenie::

Last edited:
Moi drodzy Murański już w wywiadzie potwierdził, że nie wystąpi 18 marca. Ja myślę, że ta decyzja jest zrozumiała i nie ma chyba co tego tematu w ogóle drążyć.
W tym wypadku akurat mu się nie dziwię. Są takie walki jak Michalczewski vs Jon Jones jr. czy Lewis vs Bowe i być może Najman vs. Murański, które po prostu nigdy się nie odbędą. Z drugiej strony, po naszym niedoszłym Face to Face,nie mam wątpliwości jaki byłby wynik tego starcia- powiedział Najman.

Bad Boy w treningu

Zrzut ekranu (10).png

:lol:

Jeżeli "Szpila" wykupuje PPV, żeby pooglądać, co się w tych walkach Najmana wydarzy, to nie można go zawieść. Arturo, spokojnie możesz wykupić PPV na galę High League 6, ponieważ tam będzie Najman o nowym pseudonimie - Walec. Po prostu przejadę się po moim najbliższym rywalu jak walec - zapewnił Najman.

Sam jestem ciekaw rywali Najmana i Darka. Jeśli to będą Burneika i Gazda, to będzie rozczarowanie.

Przecież sam Najman powiedział że to nie Burneika. Dla mnie rywalem Najmana może być i żywiołowy Zbyszek pod zabki w jego kontekście idzie mi tylko o konfy. Walka jest drugorzędna. Jak to jakiś stypiarz to idźcie w ciul.

Back