DONTOLIVER
Bellator Welterweight
LUDWICZEK KOZAK XDD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
On ma żółte papiery i antytalent, chłop po 15 latach treningu ucieka w linii prostej przed grubasem z ręką długości średnicy dużej pizzy.Wiem, że to co napiszę jest oczywiste, ale Darek jest beznadziejny![]()
O kurwa co jest z jego nogami? Moja córcia 4 latka ma taką stopę. Dziwne, że się nie wypierdala chodząc.Mój fjut jest dłuższy niż stopa Ludwiczka![]()
Wlasnie nie wiem, dłonie też dziwne, tłumaczyłem to tym że jest niski, ale on ma 163 jakoś, kobiety jego wzrostu mają większe stopy.O kurwa co jest z jego nogami? Moja córcia 4 latka ma taką stopę.
Poszło!Podrzućcie ktoś na prv, dzięki

Temu grubasowi nawet palce nie wystają z rękawicy do mmaWlasnie nie wiem, dłonie też dziwne, tłumaczyłem to tym że jest niski, ale on ma 163 jakoś, kobiety jego wzrostu mają większe stopy.
Kurwa wystarczyłoby żeby Faro w niego wjechał z wiatrakami, ale to jest taka lebiega że szkoda gadać kurwa, najebałbym mu i cichemu na jednej gali nie wychodząc z klatki, oczywiście obaj ciężsi.
Tradycja podtrzymanaDaro Lew nie chce wygrać

Wersja miniaturowaLudwiczek niczym Roy Nelson