Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nic nie dostalem :(
W czym?Blazini nawet w kościele nie jest poważny![]()

Płacimy wszyscy, szarymi komórkami, które powoli umierają.Mam tylko nadzieję, że nikt tutaj nie zapłacił za oglądanie tego czegoś.
Nic nie dostałem ...poszło na priva!
Nic nie dostalem :(
Też prosze
poszło! musicie tylko kliknąćmasta prześlij mi jak mozesz tez. z gory dzieki.
Twój już był zajętyBardziej skomplikowanego nicka nie dało się nadać?
Wyślesz na priv ? Bo wiadomosci mi nie dochodząDziała mi strumyk, ale nie mogę zrobić na cały ekran, nie wiem czy tez tak macie ? A moze znacie jakiś skrót klawiszowy jak to zrobić
Dzięki za linka, wszystko śmiga jeśli chcecie nielegalne linki to tylko do masta!poszło! musicie tylko kliknąć
Jak ? Wyłączasz to unmute dajesz na dół ekranu i powiększasz z prawej na doleDziała mi strumyk, ale nie mogę zrobić na cały ekran, nie wiem czy tez tak macie ? A moze znacie jakiś skrót klawiszowy jak to zrobić
ALT + F4Działa mi strumyk, ale nie mogę zrobić na cały ekran, nie wiem czy tez tak macie ? A moze znacie jakiś skrót klawiszowy jak to zrobić
haluksyFerarri złapał grzyba, że w butach wychodzi?
Ja pierdole xD
Władca Haluksówhaluksy
Pewnie skurwiel paznokci nie obcina niechlujFerarri złapał grzyba, że w butach wychodzi?
Ja pierdole xD
Ja nawet po najlepszym co oferuje Amsterdam i wódce z olejem MCT i CBD dalej czuję ogromne uczucie żenady i właśnie odpalam FajtPassa na telewizorze.Zapłaciłem za alkohol bez którego ogladanie tego czegoś nie byłoby możliwe
proszę o link. strumyk nawet na Brave tnie jak Edward kwiatki