Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Piszę się, c'mon.
Grajo coś?
daac luje
Pokój powstawał godzinę, więc poszedłem na trening ;pdaac luje

ja bym pogral, wczesniej nie moglemMoże jakaś gierka?
Nie było Cie, ale wjebałem sobie same samobóje i Ci dałem wygrać ;)http://www.haxball.com/?roomid=~28e...2016543177e74d8457b1d7f9416c712234e6e4&pass=1
wbijamcwela
mogę być czasem nieaktywny ale serwer będzie stał
Ja bym jakiś turniej w to zrobił z nagrodami :D
No to podbijam x2.Podbijam!
Ostrzegam, że mój pierwszy kontakt z haxballem miał miejsce nie dalej, jak tydzień temu.druzyny iluosobowe? jak 2 to ja zamawiam @Wewiur a :D
Ja przed ostatnim naszym meczem mialem kontakt z haxballem jakies dwa lata temu. Nic nie szkodzi, z talentem do haxa czlowiek sie rodzi po prostu :D Uj, ze wtedy nie wiedzialem co to internet.Ostrzegam, że mój pierwszy kontakt z haxballem miał miejsce nie dalej, jak tydzień temu.
W każdym razie jakieś meczyki o sygnaturki to całkiem miła odmiana (np. moja jest efektem przegranego meczu z @OD69 ). Co do innych stawek, to się nie mieszam w dyskusję (ale zagrać mogę, o ile stawka będzie ekwiwalentna do moich umiejętności).
Niech żyje hazard. Niech żyją haracze.
Żeby być dobrym w haxa trzeba: świczyć, świczyć i jeszcze raz świczyć.Ja przed ostatnim naszym meczem mialem kontakt z haxballem jakies dwa lata temu. Nic nie szkodzi, z talentem do haxa czlowiek sie rodzi po prostu :D Uj, ze wtedy nie wiedzialem co to internet.
No to podbijam x2.
Ogólnie proponuję złożyć się nie wiem po 5 zł na nagrody. Ogarnąć regulamin, ludzi i jakieś terminy.
Może jakiś nowy temat założę bo ten mało kto odwiedza :) @Cloud @Szady @defthomas @baju
Myślę, że dobra integracja dla forumka :)
Zdecydowanie. Będziem działać!Bardzo dobra, pasuje do nowego działu @Jakub Bijan nie?
Czyli na serwerze cohones?ale jak turniej to pokoj musi zalozyc ktos z naprawde zajebistym netem
(hindus nie arab).