GROMDA - nie ma miękkiej gry

Screenshot_20251204-210928~2.jpg

Chłopaki warto zobaczyć ostatnia Gromdę? Szczerze nie jestem zbyt Gromdowy, widziałem z 2 galę.

A starcie z czarnoskórymi trochę ciekawi.

:cool: Dajcie opinie.

Cycu. Na filmiku z opaską na kolanie.
Ten co babę ładował z premedytacją.

Krew się leje pęka szczęka ruda nie wymięka!

A na poważnie takie akcje, biorąc pod uwagę emocje na jaki Grabek opiera promocje gromdy to jest kombo wybuchowe, bo za chwilę jakiś madry żurek wymyśli żeby zrobić z nichs nacjonalistyczną grupę przestępczą czy cos w tym stylu i powiedzą że mordobicie to tylko przykrywka pod ciemne interesy między ludźmi z całej Polski...

Zero zaskoczenia, Grabowski zebrał societę polskiego społeczeństwa. Prezes stworzył wyjątkowe danie gdzie Cyce i inne Bad Boye są uosobieniem mężczyzny, patryioty z zasadami. Całą kompozycję dopełniają przyszłe żony i matki, których patronkę odnajdujemy w osobie Ewy Brodnickiej.

Dzięki Gromdzie i ludziom ją tworzącym mamy przyjemność oglądać te współczesne "pokolenie Kolumbów" za jedyne 49,99 PLN.

Zero zaskoczenia, Grabowski zebrał societę polskiego społeczeństwa. Prezes stworzył wyjątkowe danie gdzie Cyce i inne Bad Boye są uosobieniem mężczyzny, patryioty z zasadami. Całą kompozycję dopełniają przyszłe żony i matki, których patronkę odnajdujemy w osobie Ewy Brodnickiej.

Dzięki Gromdzie i ludziom ją tworzącym mamy przyjemność oglądać te współczesne "pokolenie Kolumbów" za jedyne 49,99 PLN.
No i niechaj mi jeden z drugim powie - jaka jest różnica między patusami z GROMDA a patusami z tych frikowych gal MMA?

Jedni i drudzy powinni zostać wrzuceni do fosy z wapnem i tyle powinno być z ich historii.

Mam nijaki stosunek do Ukrów w Polsce, ani mi wadzą ani mi braćmi, rozumiem strony wrogo do nich nastawione i ich wyjaśniające, gdy zachowują się skandalicznie, ale 3vs1, gdy nic nie zaszło po stronie tamtej pary, to jest to zwykłe frajerstwo.

Zara sie zleci jakis brauniarz i napisze cos w stylu "pokazcie co było wczesniej" albo "pewnie ukry prowokowały" :beczka:

Juz grabek pewnie smaruje osdwiadczenie hehe

HOOgEumWUAAdJUU

Last edited:
Czytałem, że nasi wepchnęli się w kolejkę w Żabce. Ona zwróciła im uwagę, a potem wyszło, jak wyszło. :awesome:

Czyli jednak szoszonisko prowokowało :awesome:
Myślę, że nie muszę tutaj wskazywać agresora tego konfliktu i każdy rozsądny człowiek zachowałby się w identyczny sposób.
Nie wyobrażam sobie sytuacji, że wchodzę do sklepu, mijam ludzi w kolejce i płacę, a ktoś ma czelność zwrócić mi uwagę za niestosowne zachowanie.
Naprawdę, w jakim kraju przyszło wam żyć?
Ah te wschodnie standardy :awesome:

No i niechaj mi jeden z drugim powie - jaka jest różnica między patusami z GROMDA a patusami z tych frikowych gal MMA?

Jedni i drudzy powinni zostać wrzuceni do fosy z wapnem i tyle powinno być z ich historii.

Mam nijaki stosunek do Ukrów w Polsce, ani mi wadzą ani mi braćmi, rozumiem strony wrogo do nich nastawione i ich wyjaśniające, gdy zachowują się skandalicznie, ale 3vs1, gdy nic nie zaszło po stronie tamtej pary, to jest to zwykłe frajerstwo.
A skąd Ty kurwa wiesz co tam zaszło na podstawie samego filmiku z wpierdolu? :DC:
Na pewno Ukrainiec niewinny i nic nie zrobił, a goście szukali randomowej osoby by jej wpierdolić i przypadkiem trafiło na szoszona:DC:

A skąd Ty kurwa wiesz co tam zaszło na podstawie samego filmiku z wpierdolu? :DC:
Na pewno Ukrainiec niewinny i nic nie zrobił, a goście szukali randomowej osoby by jej wpierdolić i przypadkiem trafiło na szoszona:DC:
Nawet jakby, to we 3 na typa i laske pojebane. A ten bandyta chwalił się, że ma 10 odsiedziane, więc oby wrócił na długo do swoich.

Back