Grand Theft Auto VI

Mozna już?
1000017944.jpg

Tak, tak. Pokazali jakieś 30 minut zarysu fabuły i świata z setek godzin i już gadanie, że Jason bezpłciowy i :beta:
Takie samo było sranie o Arthura Morgana przed RDR2 i że "pierdolić go, chcemy Johna". Jest już potwierdzone przez IGN po wizycie u Rockstara, że Jason i Lucia nawet nie będą musieli być w związku przez grę i w związku z tym fabuła może się różnić w niektórych momentach.

Co do tego, że LUDZI ODPOWIEDZIALNYCH ZA POPRZEDNIE GTA JUŻ NIE MA.
Otóż... wielu jeszcze jest. Najważniejsi którzy tam są oprócz Sama Housera to Rob Nelson i Aaron Garbut, którzy są w Rockstarze od wczesnych lat 2000 i to oni byli odpowiedzielani za RDR2 od strony technicznej i Rupert Humphries, który oprócz Dana Housera i Unswortha (którzy odeszli jak już fabuła była raczej gotowa) był jednym z głównych scenarzystów ostatnich GTA i RDR2.

Także zamiast szukać spisków, wmawiać sobie i się nakręcać ja bym poczekał do premiery i dopiero wtedy ocenił. :fjedzia:

A ja bym nie ;) Tak jak z rabinami ;)

Mnie tam GTA ani ziebi, ani parzy, a mem smieszny i kulturowo na czasie. .Nie bardzo rozumiem w czym problem, to jakies sakrum jest?

Edit:
Większość tych gejmerów z miejsca by się zamieniło miejscami z Jasonem. Poza grami najczęściej spędzają czas w sekcji latinas.

:beczka:
Nie no, wiadmix, kto smie narzekac na GTA 6 to na pewno marszczy freda do latynowskich domin ;) Czip szejming detekted ;)

;) #musiałem

Last edited:
A ja bym nie ;) Tak jak z rabinami ;)

Mnie tam GTA ani ziebi, ani parzy, a mem smieszny i kulturowo na czasie. .Nie bardzo rozumiem w czym problem, to jakies sakrum jest?

Edit:

Nie no, wiadmix, kto smie narzekac na GTA 6 to na pewno marszczy freda do latynowskich domin ;) Czip szejming detekted ;)

;) #musiałem

Na podstawie kilku urywków fabuły już wiedzą, że Jason jest cuckiem? Może to celowe zagranie Rockstara, żeby ich główna grupa odbiorców dostała odpowiednią reprezentację i mogła się lepiej utożsamiać z głównym bohaterem?

:fjedzia:

Na podstawie kilku urywków fabuły już wiedzą, że Jason jest cuckiem?
Ale on jest jeden i to wirtualny, a przecież przed chwilą "większości tych gejmerów" zarzuciłeś marszczenie freda do latynosowskich domin. Zakres zgadywania jednak inny, dżast sejing ;) ;) ;)

A już poważniej: oceniają na podstawie tych informacji jakie rockstar popuszcza intencjonalnie, i/lub nieintencjonalnie. Ani nic więcej, ani nic mniej.

Ja nawet tego mocno nie śledzę bo mam wyrąbane. Co wy, akcje rocstara skupiliscie ze tacy spieci jestescie? Jak gra jest dobra to sie obroni, o co w ogole kaman?

1788265731924.png

:korwinlaugh:

test na cuckolda odpalony

bonus

PS5 Pro kontynuuje swój pochód cenowy w kierunku kosmicznym. Pierwszy sklep w Polsce "oferuje już tylko 1 sztukę" PS5 Pro za 6848 zł (oferta z Kauflandu). Takiej ceny konsoli jeszcze nie widzieliśmy w dużej sieci sprzedaży w naszym kraju. Obecnie najtańsza cena PS5 Pro, na którym będzie można zagrać w GTA 6 "w kinowych 30 fps", zaczyna się w Polsce od 5100 zł (Ceneo).

you-wanna-play-games-try-me.gif

Last edited:
Tak, tak. Pokazali jakieś 30 minut zarysu fabuły i świata z setek godzin i już gadanie, że Jason bezpłciowy i :beta:
Takie samo było sranie o Arthura Morgana przed RDR2 i że "pierdolić go, chcemy Johna". Jest już potwierdzone przez IGN po wizycie u Rockstara, że Jason i Lucia nawet nie będą musieli być w związku przez grę i w związku z tym fabuła może się różnić w niektórych momentach.

Co do tego, że LUDZI ODPOWIEDZIALNYCH ZA POPRZEDNIE GTA JUŻ NIE MA.
Otóż... wielu jeszcze jest. Najważniejsi którzy tam są oprócz Sama Housera to Rob Nelson i Aaron Garbut, którzy są w Rockstarze od wczesnych lat 2000 i to oni byli odpowiedzielani za RDR2 od strony technicznej i Rupert Humphries, który oprócz Dana Housera i Unswortha (którzy odeszli jak już fabuła była raczej gotowa) był jednym z głównych scenarzystów ostatnich GTA i RDR2.

Także zamiast szukać spisków, wmawiać sobie i się nakręcać ja bym poczekał do premiery i dopiero wtedy ocenił. :fjedzia:
Wiadomo, że się poczeka z oceną do premiery, ale ja jednak kilka red flagów widzę. Z Morganem ludzie mieli problem na początku,ale tylko dlatego że to nie był John, a nie dlatego że mieli przesłanki, że postać może być trochę nijaka albo słabo napisana. Pewnie że gra będzie ogromna i te skrawki jeszcze o niczym nie świadczą, ale jednak niektóre sceny rzeczywiście wyglądają nienaturalnie grzecznie, tak jakby były pisane zupełnie przez innych ludzi. W tym materiale były też podane sceny komediowe/satyryczne z poprzednich części, które w dzisiejszych czasach pewnie są uznawane za niedopuszczalne i jak na razie materiały promocyjne do szóstki są dość bezpieczne i brakuje w nich tego właśnie pazura i bezkompromisowości, które cechowały poprzednie części. Ja się nie nakręcam, spokojnie poczekam do premiery, po prostu po raz pierwszy chyba w historii tej serii mam lekkie obawy.

Ja nawet tego mocno nie śledzę bo mam wyrąbane. Co wy, akcje rocstara skupiliscie ze tacy spieci jestescie? Jak gra jest dobra to sie obroni, o co w ogole kaman?
OczyKurwaWiście, zapakowany zdrowo. To czy będzie lekko lewackie nie ma znaczenia, zejdzie na pniu. Ludzie już pierdolca dostali, ale to akcje nie na jakiś wielki zarobek już są drogie, 25% kapitału i wysiadam

Last edited:
Back