Grand Theft Auto VI

dobre czasy mijają a ruch rockstara z płytą to tylko preludium do tego:

IMG_1748.jpeg

To jednak rozjebie życie ludziom... "Wyobraź sobie okraść sklep i żeby następnego dnia jakiś NPC rozpoznał cię na ulicy".

Dan Houser odszedł w 2020, jego brat dalej jest w Rocksach, ale z tego co było mówione to wiele czołowych osób stamtąd odeszło - Leslie Benzies, Lazlow Jones
I to jest ciekawa kwestia. Dodajcie do tego dzisiejsze, zjebane czasy, współpracę z lewackim netflixem, fakt, że GTA 5 w nowszych edycjach było ocenzurowane, to możemy dostać papkę. Jako open world będzie pewnie topka plus dowalą detale typu powiększająca się plama potu na ulanym dupsku tej Latynoski w zależności od pory dnia.

I to jest ciekawa kwestia. Dodajcie do tego dzisiejsze, zjebane czasy, współpracę z lewackim netflixem, fakt, że GTA 5 w nowszych edycjach było ocenzurowane, to możemy dostać papkę. Jako open world będzie pewnie topka plus dowalą detale typu powiększająca się plama potu na ulanym dupsku tej Latynoski w zależności od pory dnia.
Tutaj chyba ktoś wrzucał ciekawą analizę, że to już nie jest WOKE, tylko jest jeszcze gorzej. Teraz to się właśnie łączy z tymi chorymi ruchami Sony, oby to wszystko upadło w pizdu. Z kolegą jak o tym wszystkim rozmawialiśmy, to my stawiamy na retro konsole. Też ciekawą sprawą jest to co wypuszcza Steam, ale jest drogi.

ahahaha jakim to trzeba być frajerem żeby płacić za trailer

Rockstar jest w bardzo uprzywilejowanej sytuacji by testować wytrzymałość dupsk bardziej niż pewien AKTYWNY chłop ze świata frik fajtów. Wyższa cena, brak nośników fizycznych, redukcja kontentu, płatne zwiastuny i wiele wiele innych chujowych praktyk, które jeszcze zobaczymy przed samą premierą. Zastanawiałem się, czy nie kupić tej gry na premierę, ale postanowiłem wstrzymać się trochę i zobaczyć co się wydarzy.

Rockstar jest w bardzo uprzywilejowanej sytuacji by testować wytrzymałość dupsk bardziej niż pewien AKTYWNY chłop ze świata frik fajtów. Wyższa cena, brak nośników fizycznych, redukcja kontentu, płatne zwiastuny i wiele wiele innych chujowych praktyk, które jeszcze zobaczymy przed samą premierą. Zastanawiałem się, czy nie kupić tej gry na premierę, ale postanowiłem wstrzymać się trochę i zobaczyć co się wydarzy.
Oni będą doić ile się da, zobacz gta5 które wydali na 3 generację+ tryb online jakie dochody daje. Ja tam wywalone jaja bo gta jest nie dla mnie poza SA i obserwuję tylko co sie dzieje z ciekawości. Ogólnie tak teraz sobie myślę, że granie to jest w chuj drogie hobby a będzie jeszcze gorzej. Właśnie przez tego typu akcje co teraz. Ai też swoje robi.

Byłem ciekawy tej historii, jak to będzie wyglądało jednak te wszystkie informacje, które napłynęły spowodowały, że pierdolę i namawiam każdego by jednak wybrał bojkot - tylko, że jak myślę większość poleci na tym hajpie mimo wszystko...

Ja mam jeszcze dużo tytułów do ogrania, jak chociażby RDR2, a RDR1 stał się moją jedną z ulubionych pozycji z gierek.

Back