JosueEstebanez
PRIDE FC Welterweight
Marokaniec ładnie rozjebany, dobra gala nawet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Marokańcom ciężko przychodzi pogodzenie się z porażką, jak Wrzosek ubił Hariego też było podobnieCzego kurwa buczą?

Oby Uku zrobił mu kukuŻeby jeszcze Ben Saddik wyłapał![]()

Przed nami juz tylko walka wieczoru Beterbijev vs Bivol. ZapraszamyKoniec, teraz można boks włączyć

Dzięki byku za polecajke zobaczyłem waleczkę i dobra bitka była.Ta walka też pokazuje jakim kocurem jest Rico, który poszedł na wojnę w stójce z Ben Saddikiem i go rozjebał
I prawidłowo bo ten bojkot ruskich w sportach jest bez sensuPodobno GLORY zaprasza rosykskich zawodników z powrotem I Artem Vakhitov ma walczyć z Rico na GLORY 100
I dobrze, sportu nie mieszamy z polityką. Petr Romankevich też wystąpi na Glory 99.Podobno GLORY zaprasza rosykskich zawodników z powrotem I Artem Vakhitov ma walczyć z Rico na GLORY 100
ladnie w chuja przycieli, czekali prawie do ostatniego dnia żeby powiedzieć ze gala jest za dodatkowy hajsod paru dni glory na dazn w polsce
![]()

Tak. Jeszcze nigdy nie mieli żadnej gali na dużej hali. Robią galę w garażach.Obejrzałem wczoraj pierwsza walkę, później zasnąłem. Glory zawsze tak biednie wygląda pod kątem oprawy i realizacji? To był poziom jakiegoś Speluno MMA![]()