Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
masz szybsze łącze.
Światłowódmasz szybsze łącze.
muszę to zgłosić mojemu operatorowi, że przegrywam o ułamki sekund.
![]()
Chyba najszybciej znajdziesz jeśli poszukasz na fanpejdzach konkretnych lokali,bo niektórzy się z takimi rzeczami reklamują.Tak myślałem
"gdzie"
Po mniej więcej 2 miesiącach nauczyłem się, że lepiej używać "w którym miejscu" zamiast "gdzie"
Jak widać jeszcze nie do końca ….
![]()
A w jakiej sieci jesteś?Światłowód![]()
Telefony podlaskie.A w jakiej sieci jesteś?
W Afryce chyba nie maTelefony podlaskie.
Czym są gdzieś w Polsce jeszcze puby gdzie można obejrzeć KSW, albo jakieś inne gale MMA? Najlepiej w Łodzi
Dopiero doczytałem że chodzi o Łódź, okazuje się że w kazdym mieście coś jest, chyba tylko w Łodzi nie ma.Gdańsk
Masz tam rozpiske co kiedy puszczają, dzisiaj bedzie ksw.Transmisje sportowe - Pub Polufka | ul. Leczkowa 18, Gdańsk Wrzeszcz
Mecze Ligi Mistrzów UEFA, Mistrzostwa Świata, EURO i inne transmisje sportowe na dwóch poziomach, a latem również w ogródku.polufka.pl
Warszawa
Bedzie ksw
Okocim Grill&Bar
Wilcza 35/41,
Kraków
Sportbar
Bedzie ksw
Świętego Tomasza 20, 31-020 Kraków, Polska
Dużo jest takich barów gdzie leci ksw, nie wiem jak z ufc, pewnie jak jest w normalnych godzinach to też puszczają.
Jak poszukasz w necie to na pewno znajdziesz dużo wiecej.
Aa i jeszcze możesz obejrzeć
A w jakiej sieci jesteś?
Dopiero doczytałem że chodzi o Łódź, okazuje się że w kazdym mieście coś jest, chyba tylko w Łodzi nie ma.![]()
Po mniej więcej 2 miesiącach nauczyłem się, że lepiej używać "w którym miejscu" zamiast "gdzie".
Telefony podlaskie.
Bo chuje z Mazowsza im zabrałyNiemożliwe.
Na Podlasiu jeszcze nie ma telefonów.
![]()