GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

http://lowcygier.pl/promocje/pc-digital/mafia-ii-lub-civilization-v-za-darmo-dla-glosujacych-w-golden-joystick-awards/

Swoją drogą jak ktoś nie doczytał, to niech od razu porobi konta na CVG i greenmangaming, żeby potem się nie wkurzać, że się dobił, a nie ma gdzie wysyłać i zabawa zaczyna się od nowa :D

Ostatnio pocinam w "Agarest - Generations of War" ( wersja na PC. wyszła kilka tygodni temu). Gierka fajna jak ktoś lubi jRPG'i z nutką taktyki

Obecnie gram w The Last Of Us i muszę przyznać ,że jest całkiem fajna ,jedyny minus to trochę oklepana fabuła

Po raz drugi przeszedłem mafie 2 i stwierdzam, że do 1 jej baaardzo daleko. I jeszcze główny bohater jakiś taki pizdowato- lalusiowaty, nie to co Thomas ;)

Odnośnie tych darmowych gier :

Looks like you haven • t voted yet.

Thank you for your interest, however, in order to take advantage of this free game offer you need to go and vote for your favourite games in the Golden Joystick 2013 Awards. Once you • ve done this, then you • ll be able to redeem, and activate, your free game (please allow a minimum of 24 hours from when you register your votes).

Don • t worry though, your name is on the list!
Wszystko zrobione w odpowiedniej kolejnosci, zaglosowane, obstawione wszystkie kategorie. Chuj wi o co kaman, że niby nie zliczyło głosowania.

Wystarczy na jedną kategorię puścić, potem wklepać na tym greenmangaming.

24 godziny czekania na klucz, ale działa.

A poza tym Dead Space u mnie. Zło przez duże Z, świetna gra.

Słowik

Miałem taki sam komunikat. To chodzi o to, że musi minąć jakiś czas, zanim twoje głosowanie zostanie uznane. U mnie trwało to ze 2-3 godziny, więc już dawno powinieneś mieć kod na grę na mailu.

Zgadza się panowie, przepraszam za niepotrzbene zamieszanie, po prostu nie doczytałem ;p Teraz tylko czekam na kod ;)

Reus - ktoś kojarzy? Bardzo przyjemna gierka silnie inspirowana Popolousem i być może innymi grami gdzie jesteś bogiem

darmowa-gra.png

[strike]BYŁO, SORY[/strike]

Kuźwa, tak rzadko wchodzę do tego tematy i nie widziałem. Nawet nie sprawdzałem postów nade mną, sory ;)

Ale screena nie było, więc macie :-)

Ja właśnie pykam :) Mafia II, mimo, że nie spełniła oczekiwań w niej pokładanych i tak bardzo mi się podobała. Pierwszy raz gram na kompie i muszę przyznać, że wygląda o wiele lepiej niż na konsoli. No i fakt, że ta gra mnie nie rozczarowała oznacza, że jest dobra, bo nadzieje miałem bardzo duże. W końcu jedynka na pewno należy do mojego top 3 wszechczasów.

Grał już ktoś? Czytam opinie, że jak na razie zapowiada się lepiej od TWD.

Intro wygląda jak u Refna w formie xD Normalnie cudo :-)

Grał już ktoś? Czytam opinie, że jak na razie zapowiada się lepiej od TWD.

ZAJEBISTA! Nie spodziewałem się tego, bo poza TWD to raczej gry Telltale nie urywały dupy, ale TWAU jest świetna :). Lubię gry tego typu.

Na razie to czekam na kod, a potem musze zobaczyc jak wyglada ta gra :) Wybralem ja bo w Mafie II juz kiedys gralem i nie mam cisnienia zeby przechodzic to drugi raz.

Back