GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Skończyłem właśnie Alan Wake z dwoma DLC i za cholerę nie wiem o co tam tak naprawdę chodzi. Ta fabuła jest tak zawiła i skomplikowana, że ciężko to w ogóle zrozumieć, można wymyślać milion teorii, każda może być zarówno prawdziwa i nieprawdziwa.

Zabieram się za serię Assasin's Creed.

@DickNiaz

Spodziewałem się większych zmian. To jest raczej Dark Souls 1,5. Rozczarowałem się.

Panowie trafiłęm na mine. Ogrywam na 100% Hitman Absolution i zaliczam wszystkie zadania aż doszedłęm do Zakonnic i tam jest zadanie "Angel Of Death PArt 2" - i chyba ma zabugowaną wersję:/ Czytam w necie jak to trzeba ogarnąć, bo już straciłem cierpliwość - pisze, że trzeba wybić wszystkich rywali bez bycia zobaczonym, bez checkpointów i powtarzania misji. Robię jak należy (nawet włączyłęm tutorial z YT i dosłownie tak samo przechodziłem) i nic. Zadanie dalej niezaliczone.

Gdzieś czytałem, że w tym zadaniu występuje jakiś bug czasem. Miał ktoś coś takiego? Da się temu zaradzić?

@Hang

Ja nie oczekiwałem własnie żadnej rewolucji. Ba, obawiałem sie jej jak większość fanów serii. Ta gra jest tak specyficzna, że rozbudowanie jej w miare prostej mechaniki mogłoby jedynie popsuć sprawe. A na szczescie (sądzac z gameplaya) dostane wspaniałą ewolucje. Jestem bardzo zadowolony.

Ja grałem na łatwieszym poziomie trudności, więc raczej nie pomogę...Poza tym nie wykonywałem takich zadań typu wybicie wszystkich wrogów, jedyne co mnie interesowało to jak najlepsza ranga.

Skończyłem Deus Ex:Bunt Ludzkości. Całkiem przyjemnie się grało i wbrew temu co myślałem na początku, dużą częśc gry spędziłem własnie na czajeniu się i cichym usypianiu przeciwników:) Przede mną jeszcze dodatek,ale jak narazie troche drogi( w porównaniu do podstawy) - warto go odpalać w ogóle? No i skoro to był prequel to teraz się zastanawiam,czy nie kupić jedymki,ale na chwile obecną, to najprawdopodobniej powrót do świata Gothic :)

Dodatek zgłębia pewną kluczową intrygę, więc jeżeli świat gry na tyle Cię zainteresował to zdecydowanie warto.

edit: @down

To prawda, ogólnie DE:HR z tego co widywałem często bywał przeceniany, więc na okazję trafić dość łatwo.

Orientuje się ktoś czy wymienią mi płytkę z Fifą jak do nich napiszę? Bo się porysowała w napędzie i nie czyta, nic innego z nią nie robiłem, trzymana w pudełku itd. Mają obowiązek wymienić, czy nawet nie mam co marzyć ?

Kiedyś wymieniali, nie wiem jak jest teraz. Zadzwoń do nich. Mój kumpel kiedyś wymieniał, wysłał im porysowaną płyte, opisał wszystko i przysłali mu nową.

Edit:

https://help.ea.com/pl/article/ea-uk-warranty-policy

Z tego co czytałem to gra niezbiera za dobrych ocen. Pozatym wydawca oszukał spora czesc kupcow przedstawiajac renderowane demo gry wczesniej.

Aliens Colonial Marines to ta gra o której ktoś pisał, że przeszedł na hardzie ktoryś level bez oddania choćby jednego strzału? :D

i przez którą płakała Ripley :)

Tx6e4Ik.gif

Ponad 1000 graczy w eliminacjach do mistrzostw Europy w SC2 i godzine system ładował tabele.

Po pokonaniu 2x masterów odpadłem z FnticHarstemem :)

Back