Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Za dużo się pisało w woke parku

Chciałem sobie zainstalować ISO Władcy Pierścienia, tej strategii. Kiedyś za młodu to się robiło na luzie Deamon Toolsem. Teraz niby zrobiłem wszystko po kolei, ale nie uruchamia się i chuj. Niestety serwery już nie są wspieranie i nie da się kupić nigdzie online tej gierki. To był taki klasyk :( Krasnale najlepsze :(
![]()
WÅadca PierÅcieni: Bitwa o Åródziemie II, The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth II - Wielka Encyklopedia Gier - GRYOnline.pl
Kontynuacja bestsellerowej strategii czasu rzeczywistego, bazujÄcej na cieszÄcej siÄ niesÅabnÄcÄ popularnoÅciÄ trylogii WÅadca PierÅcieni oraz jej kinowej adaptacji.www.gry-online.pl

Jest dobrze
![]()
Marvel's Wolverine w pierwszej promocji! Gracze się śmieją, bo gra „nie ma nawet miesiąca”
Sony zdecydowało się na bardzo szybką promocję Marvel’s Wolverine. Według opinii wielu graczy sytuacja może być związana ze słabszymi niż przypuszczano ocenami.www.ppe.pl
) za 26 EUR i spada z dnia na dzień, także wystarczy poczekać chwilę 
Używany (i to myślę, że nawet nie był przechodzony do końca) za 26 EUR i spada z dnia na dzień, także wystarczy poczekać chwilę
![]()

To nie problem zatem, uraczę się filiżanką herbatki z tej okazjiProblem jest w tym, że nie ma na co czekać
![]()

może się da, jak ktoś jest mniej upośledzony niż ja. Chociaż ja nie uważam się za upośledzonego technologicznie, ostatnio grzebałem w opcjach USB loadera GX, żeby zmienić jedną opcję, bo gra z WII mi nie chciała się włączać na WIIU. Jestem można powiedzieć dość zawzięty, ale tutaj ni chuja. 3 razy próbowałem mimo zainstalowania cracka, nie chciało iść. Może problem kompatybilności z windowsem...Nie da się zagrać nawet w pirata?![]()
może się da, jak ktoś jest mniej upośledzony niż ja. Chociaż ja nie uważam się za upośledzonego technologicznie, ostatnio grzebałem w opcjach USB loadera GX, żeby zmienić jedną opcję, bo gra z WII mi nie chciała się włączać na WIIU. Jestem można powiedzieć dość zawzięty, ale tutaj ni chuja. 3 razy próbowałem mimo zainstalowania cracka, nie chciało iść. Może problem kompatybilności z windowsem...
Świetna gra. Pamiętam, że po raz pierwszy w takich strategiach widziałem tam tak dobrze zrobiony efekt tratowania piechoty przez szarżującą kawalerię. Mega wrażenie to wtedy robiło.Ale chujnia. Gierka sztos. Najlepsza strategia Tolkienowska zaraz po jedynce. Pozostaje liczyć na emulatory
Fajny pad

Albo komuś nim głowę otworzyłJakby baba z okresem na nim usiadła
![]()