GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Mamy ustawione z kumplem z pracy konsole tak że możemy grać nawzajem w swoje biblioteki cyfrówek.
Mariusz pozwalałby takiemu koledze by za nim chodził ...
1000003722.gif

Po tylu latach w końcu następca. Kurde chciałbym by było to najlepsze MMO, ale twórcy przez tyle lat sporo razy zawodzili. Sam fakt że do dziś brak dużych bitew guildii:

To też ciekawe:

Last edited:
Bijatyki są od jakiegoś czasu w dupie ze swoimi wodotryskami, sezonami i przekombinowanymi postaciami jak w ostatnich Tekkenach.
Tu jest szansa, że ten gatunek wróci na właściwe tory

Bijatyki są od jakiegoś czasu w dupie ze swoimi wodotryskami, sezonami i przekombinowanymi postaciami jak w ostatnich Tekkenach.
Tu jest szansa, że ten gatunek wróci na właściwe tory

Ja tam gram w Tekkena 8, a zaczynałem od trójki i mi się tam podoba :)

Ja tam gram w Tekkena 8, a zaczynałem od trójki i mi się tam podoba :)
Bo 8 nie jest zła, ale za bardzo poszli w absurdy zamiast klimat sztuk walki. Masa postaci lata z bronią, gościnnie biorą postacie z FF i wszystko zrobiło się kolorowe. Ja miałem ponad 40h i więcej mi się nie chciało, a w Tekken 5 DR na PSP z kilkaset godzin spędziłem.

Bo 8 nie jest zła, ale za bardzo poszli w absurdy zamiast klimat sztuk walki. Masa postaci lata z bronią, gościnnie biorą postacie z FF i wszystko zrobiło się kolorowe. Ja miałem ponad 40h i więcej mi się nie chciało, a w Tekken 5 DR na PSP z kilkaset godzin spędziłem.
No to się zgadza są odklejone postaci tam, ale wystarczy sobię przypomnieć co się działo w trzeciej części: ogry, dinozaury i jacyś szaleni naukowcy:)

No to się zgadza są odklejone postaci tam, ale wystarczy sobię przypomnieć co się działo w trzeciej części: ogry, dinozaury i jacyś szaleni naukowcy:)
Ogr chyba był ok żeby nim pograć. Doktorek faktycznie dziwoląg, a ten dinozaur był zepsuty i nie dało się na kurduplu robić wysokich ataków.

Back