Michael Angelo
Bellator Featherweight
M z 007 czyli szef MI6, dali kurwa ciapatą babę. Czyli idealnie na dzisiejsze standardy Brytanii. Reszta również pasuje. Moje zainteresowanie grą minęło.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czyli stabilnie i zgodnie z ostatnim uniwersum filmowym. Moneypenny była czarna, Q był pedałem, a następczyni 007 była najbardziej murzyńską murzynką z możliwych.M z 007 czyli szef MI6, dali kurwa ciapatą babę. Czyli idealnie na dzisiejsze standardy Brytanii. Reszta również pasuje. Moje zainteresowanie grą minęło.View attachment 148763
Wszystko muszą zniszczyćCzyli stabilnie i zgodnie z ostatnim uniwersum filmowym. Moneypenny była czarna, Q był pedałem, a następczyni 007 była najbardziej murzyńską murzynką z możliwych.
Miss Roth akurat na plus
View attachment 148770
Muzyka, filmy, gry@AndJusticeForAllChuj.. nie było tematu. Tego Gowa napisała niejaka Alanah Pearce i po wygooglowaniu suki jedna z pierwszych informacji to, że jest panseksualna i demiseksualna
Czyli w sony stabilnie.

Drugie zdjęcie very ruchable
Odbierdolta się bo mam Wiedźmina 3 do ukończenia. Tainted Grail mnie już wymęczył 
Dlatego jest jak jest, przez takie właśnie podejściemam jaką ma ideologię ma na co dzień, ważne co prezentuje gra.

Dlatego jest jak jest, przez takie właśnie podejście
Mnie to dziwi, że w 2026, w erze pełnej informacji ludzie nadal uważają, że to wszystko przypadki, zbiegi okoliczności, że to nic takiego, że to nie szkodzi, itd.O w końcu ktoś poparł moje marudzenie bardzo trafnym wpisem, jak ktoś będzie dawał tym podludziom swoje pieniądze to nic się nie zmieni.
![]()

Wolę setny raz odpalić starą grę, którą już przeszedłem niż dać tym pedałom od Wokestation zarobić.Mnie to dziwi, że w 2026, w erze pełnej informacji ludzie nadal uważają, że to wszystko przypadki, zbiegi okoliczności, że to nic takiego, że to nie szkodzi, itd.
Już bardziej jasno karty na stole leżeć nie będą, a ludzie nadal nie widzą...

Też mnie kusi rzucić wszystko i wrócić na szlak.Odbierdolta się bo mam Wiedźmina 3 do ukończenia.
Cwaniacy dali tytuł ,, god of war" by doić więcej kasy. Niech usuną to i zostanie im same Szlaufi. To i wolverine czyli łącznie ponad 600 w kieszenie u mnie.Wolę setny raz odpalić starą grę, którą już przeszedłem niż dać tym pedałom od Wokestation zarobić.
Wolę Elden Ring przejść kolejny raz inna klasą.
Ciekawe który ananas się przyzna, że kupił i pograł?
![]()
God of War
a Sony jest najgorsze w tej promocji z tego co widzę. Te bydlaki przechodzą samych siebie.
złoto
jebany zniewieściały protogej hiuji z the boys tam gra
![]()
![]()
![]()

Jak ja go nie nawrócę to nikt tego nie zrobi. Gracz od 9-ego roku życia, już 37lat, zaczynając od atari 800 XL, od Centipede.Jak haruje, żeby nawrócić @AndJusticeForAll![]()

To u mnie ok 23 lata stażu.Jak ja go nie nawrócę to nikt tego nie zrobi. Gracz od 9-ego roku życia, już 37lat, zaczynając od atari 800 XL, od Centipede.
![]()
tak jak @vitas pisał, team X jest starszy od większości ludzi w sweet baby i formował się już w na początku lat 90-tych. Nawet mam jeszcze gdzieś zeszyty 
Wiem wiem sam czytałem jak zbierałem komiksy x-men,Całkowicie rozumiem nagonke na całe nowoczesne podejście bo to jest dramat ale czasem ci piętnujący sami piszą takie farmazony że szkoda gadaćtak jak @vitas pisał, team X jest starszy od większości ludzi w sweet baby i formował się już w na początku lat 90-tych. Nawet mam jeszcze gdzieś zeszyty
![]()
Komiksów nie znam. Poza filmami i kreskówkami na Jetix i CN styczności większej nie miałem, ale znalazłem coś takiego:
Team X to elitarna, tajna jednostka operacyjna mutantów z uniwersum Marvela. Powstała w latach 60. XX wieku w ramach programu Weapon Plus we współpracy z CIA. [1, 2]
Głównym zadaniem tej grupy były tajne misje szpiegowskie, sabotażowe i likwidacyjne. Jej członkowie przeszli zabiegi hamujące starzenie oraz otrzymali implanty fałszywych wspomnień, co czyniło z nich posłuszne narzędzia rządu. [1, 2, 3]
Kluczowi członkowie:
- Wolverine (Logan / James Howlett) – mistrz walki wręcz i szponów.
- Sabretooth (Victor Creed) – bezwzględny najemnik zmysłowy.
- Maverick (David North) – specjalista od broni i taktyki.
- John Wraith – mutant zajmujący się teleportacją i wsparciem wywiadowczym.
- Silver Fox – ukochana Logana i agentka.
- Mastodon – potężny mutant o nadludzkiej sile i wytrzymałości. [1, 2, 3]

Ja pykałem od 6 roku życia na C64Jak ja go nie nawrócę to nikt tego nie zrobi. Gracz od 9-ego roku życia, już 37lat, zaczynając od atari 800 XL, od Centipede.
![]()
Nie może zboleć jakim sposobem ograłem GoY za freeJak haruje, żeby nawrócić @AndJusticeForAll![]()