GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Skończyłem Ghosta ale nie wydałem na niego ani złotówki :lesnarhappy:
Ale małżonka wydała?
:redford:
Nie skreślam gry tylko dlatego że główną postacią jest kobieta :fjedzia: i :gdzie: mam jaką ma ideologię ma na co dzień, ważne co prezentuje gra. Porównam to do Bonesa który (ponoć) był wybitnym zawodnikiem ale i śmieciem poza oktagonem, i co jego walki też omijałeś na każdej gali na której wystąpił?
Bones to bardzo porządny czarny obywatel, bronił sklepów białych ludzi podczas zamieszek BLM, także wolałbym z Bonesem na piwo iść niż z klękającym Chandlerem.
:roberteyeblinking:

Trzymajcie się tam, chłopaki.
Nie zapomnijcie wychodzi też od żyda niedługo The heretic prophet
<nie no tyle to nie>

Wolę poczekać do premiery, żeby zdecydować czy w coś zagram. Santa Monica mimo wszystko jest mniej woke studiem niż Insomniac i ND pod batutą śmiećmana.
Ja odpuszczam, gow bez Kratosa to nie gow. Już mogli dać to co było w plotkach czyli Egipt z nim. Jeszcze jakby był bez jego gnoja.
Umówmy się, że saga nordycka to nie jest tak naprawdę Gow.
Wygląda zbyt piękne żeby było prawdziwe i tego się obawiam :eddieconspiracy:
+1
robili go kolorowi to tuż będzie kolorowy :roberteyeblinking:
Nie ma tej zajebistej brutalności z X-Men Origins - tamten to był dojebany slasher z Rosomakiem:antonio:

:no no: nikt z mojej rodziny nie wydał na to złamanego grosza, nie dostałem też tej gry w prezencie, strzelaj dalej :beczka: Podpowiem też że nie mam i nie miałem fizycznej kopii :mamed:
catpopo.gif

chyba muszem złożyć donos
:beczka:
ale lepiej nie bo sam na pc ostro
pirate-laughing.gif

Edit: dobra kupiłeś coś i dostałeś darmowe godziny w strimowaniu gier... Czy jak to cholerstwo się zwie.

Ale żeś ekipę zmontował :mjsmile:
No co Bones jest bardziej biały niż Chandler, a to, że lekko debil
:fjedzia:

Wygląda zbyt piękne żeby było prawdziwe i tego się obawiam :eddieconspiracy:
Mi właśnie tego typu gier brakuje , dlatego trzymam kciuki.
<nie no tyle to nie>

Wolę poczekać do premiery, żeby zdecydować czy w coś zagram. Santa Monica mimo wszystko jest mniej woke studiem niż Insomniac i ND pod batutą śmiećmana.

Umówmy się, że saga nordycka to nie jest tak naprawdę Gow.

+1

Nie ma tej zajebistej brutalności z X-Men Origins - tamten to był dojebany slasher z Rosomakiem:antonio:
God of war tylko grecka saga
A co do wolverine to Origins był w pytę. A tutaj niby zabija, jest krew ale to jakieś cyborgi nie ludzie. Żeby nie było zbyt brutalnie chyba :beczka: Po Spiderman 2 ja od insomniac trzymam się dystansu.
Jeszcze until down 2 pokazali. Jedynka była nawet spoko.

Różnie. W Saros i Control poszło w drugą stronę. Ja nie mam problemu grać babą, ale problem jest taki, że oni tych heroin pisać nie potrafią, a wystarczyłoby wziąć przykład z np Capcomu.
Saros całkiem inny świat, to nie Returnal 2 przecie,
chyba, że to jakaś kontynuacja ale z tego co czytałem to nie.
To Control się sprzedało?
Mam też od lat na epicu ale nie grałem.

Saros całkiem inny świat, to nie Returnal 2 przecie,
chyba, że to jakaś kontynuacja ale z tego co czytałem to nie.
Nieoficjalnie gadają, że jedno uniwersum, ale nie skończyłem żadnej, więc się nie wypowiem.
Tzn taka teoria była przed premierą i któryś twórca niby puścił oczko.

To Control się sprzedało?
Mam też od lat na epicu ale nie grałem.
Nie wiem jak z wynikami, ale mi siadło bardzo. Dużo lepsze od Alana Wake'a

Nieoficjalnie gadają, że jedno uniwersum, ale nie skończyłem żadnej, więc się nie wypowiem.
Tzn taka teoria była przed premierą i któryś twórca niby puścił oczko.

Nie wiem jak z wynikami, ale mi siadło bardzo. Dużo lepsze od Alana Wake'a
o to już wiem w co zagram po RE villlage

Można ściągnąć demo Onimushy, właśnie przeszedłem. Trochę się zdziwiłem, bo spodziewałem się czegoś ładniejszego, jakoś tak blado wypada w porównaniu do REquiem i Pragmaty. System walki podczas starć ze zwykłymi mobkami sprawia wrażenie takiego sobie, ale walka z bossem na końcu bardzo spoko.

Obejrzałem materiał z Wolverina na spokojnie. Jemu podczas regeneracji odrasta kostium :waldeklaugh:

Można ściągnąć demo Onimushy, właśnie przeszedłem. Trochę się zdziwiłem, bo spodziewałem się czegoś ładniejszego, jakoś tak blado wypada w porównaniu do REquiem i Pragmaty. System walki podczas starć ze zwykłymi mobkami sprawia wrażenie takiego sobie, ale walka z bossem na końcu bardzo spoko.

Obejrzałem materiał z Wolverina na spokojnie. Jemu podczas regeneracji odrasta kostium :waldeklaugh:
NA PECETA?

Onimusha średnio się prezentuję. A ten kostium co się naprawia tylko pokazuje aktualny progres aaa od Sony. Cały gameplay mocno oskryptowany, zniszczenia itp.

NA PECETA?
Chyba też. Ja grałem na XSX.
Onimusha średnio się prezentuję.
Aż się zdziwiłem. REngine już na PS4 wyglądał świetnie, a tu średniaczek. To wygląda jakby cały budżet władowali w RE na spółkę z Pragmatą, a tu poszły resztki.
A ten kostium co się naprawia tylko pokazuje aktualny progres aaa od Sony. Cały gameplay mocno oskryptowany, zniszczenia itp.
Ale żeby czegoś tak podstawowego nie ogarnąć to :damjan:

Chyba też. Ja grałem na XSX.

Aż się zdziwiłem. REngine już na PS4 wyglądał świetnie, a tu średniaczek. To wygląda jakby cały budżet władowali w RE na spółkę z Pragmatą, a tu poszły resztki.

Ale żeby czegoś tak podstawowego nie ogarnąć to :damjan:
Re village na ps4 wyglądał lepiej, a sama rozgrywka drewniana. Szkoda bo katana lubię walczyć. A wolverine robią tyle lat i widać co wyszło. 350 zł Sony prosi :beczka:

Back