GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

No ja miałem z 3 podejścia i najdalej gdzie zaszedłem to +/- 20h. Gra wiadomo że jest genialna ale jej zabójczo powolne tempo + nie moja tematyka czyli western (miłość mam tylko do Na południe od Brazos i całego cyklu) sprawiają że jakoś nie mogę się przekonać :usunto:
Ja pogram kilka godzin i odpuściłem, miałem jeszcze spróbować wrócić, ale poszło na olx. Również nie dla mnie. :fjedzia:

Źle się wyraziłem, chodzi mi o tempo samego bohatera, jego poruszania, ja wiem że Morgan to nie ma być Dante z Devil May Cry pod kątem dynamiki no ale po jakimś czasie każda jego interakcja z otoczeniem doprowadzała mnie to szaleństwa
Mi się samo tempo poruszania i jego taki ciężki/naturalny styl podobał i pasował tematycznie. Rozumiem jednak sceptycyzm wobec aż przesadnej dbałości i dokładności co do wszystkich interakcji.

W którym miejscu byłeś 22-23 lata temu jak dostawałem kurwicy przy tej misji :jimcarrey: ?
Szukałem pocieszenia w VC po skończeniu liceum bo zrozumiałem że nie spotkam już tych wspaniałych ludzi, do dziś uważam że to były najlepsze lata mojego życia do kupy z studiami magisterskimi :płacz: Albo to było San Andreas :eddieconspiracy: Chuj wi pamięć już nie taka co kiedyś :jon:

Szukałem pocieszenia w VC po skończeniu liceum bo zrozumiałem że nie spotkam już tych wspaniałych ludzi, do dziś uważam że to były najlepsze lata mojego życia do kupy z studiami magisterskimi :płacz: Albo to było San Andreas :eddieconspiracy: Chuj wi pamięć już nie taka co kiedyś :jon:
Mordeczko, jak nie pamiętasz w co grałeś, to nie pamiętasz również ani studiów, ani szkoły średniej... To wszystko są złudzenia, projekcje, fantazmy :robertmakeup:

To były najgorsze lata życia, które twój mózg przekształcił w fajne lata, żeby trauma głowy nie rozjebała :fjedzia:

Mordeczko, jak nie pamiętasz w co grałeś, to nie pamiętasz również ani studiów, ani szkoły średniej... To wszystko są złudzenia, projekcje, fantazmy :robertmakeup:

To były najgorsze lata życia, które twój mózg przekształcił w fajne lata, żeby trauma głowy nie rozjebała :fjedzia:
Bo wiadomo, że obca osoba wie lepiej jak żyło mi się w czasach LO i studiów oraz czego wtedy doświadczyłem :beczka:

1000062182.jpg

Ciekawe te kooperacje się robią :jjsmile:

Btw nie wydaje się Wam trochę za bardzo kolorowy ten Rosomak? Do Spider - Mana to pasowało, ale tutaj trochę to się gryzie. Przynajmniej według mnie.
X-man i X-man 97 w podobnej tonacji a dobrze się oglądało. Preorder nie pójdzie, ale bardzo prawdopodobne że po pierwszych pozytywnych reckach od graczy wezmę. Ciekawi mnie co wyjdzie z tego ILL bo wygląda to niemal jak film w dodatku bardzo klimatyczny :tellmemore:

Dali god of war z babą

:juanlaugh:

Cytując klasyka:
"tej firmy już nie ma".
:juanlaugh:

Jest jeden użytkownik,
który to weźmie jak ciepłe bułeczki tak jak kiedyś Ghost of Wokei.

Pozdro @AndJusticeForAll

Ale widzę, że nie tylko on

Mam sentyment do Jessici z True Blood :duckfap:

Jakiś tam kredyt zaufania dam :fjedzia:

:fjedzia:
Trzymajcie się tam, chłopaki.
Nie zapomnijcie wychodzi też od żyda niedługo The heretic prophet
:roberteyeblinking:

Jest jeden użytkownik,
który to weźmie jak ciepłe bułeczki tak jak kiedyś Ghost of Wokei.
Skończyłem Ghosta ale nie wydałem na niego ani złotówki :lesnarhappy: Nie skreślam gry tylko dlatego że główną postacią jest kobieta :fjedzia: i :gdzie: mam jaką ma ideologię ma na co dzień, ważne co prezentuje gra. Porównam to do Bonesa który (ponoć) był wybitnym zawodnikiem ale i śmieciem poza oktagonem, i co jego walki też omijałeś na każdej gali na której wystąpił?

Btw nie wydaje się Wam trochę za bardzo kolorowy ten Rosomak? Do Spider - Mana to pasowało, ale tutaj trochę to się gryzie. Przynajmniej według mnie.
robili go kolorowi to tuż będzie kolorowy :roberteyeblinking:
Mam sentyment do Jessici z True Blood :duckfap:

Jakiś tam kredyt zaufania dam :fjedzia:
Ja odpuszczam, gow bez Kratosa to nie gow. Już mogli dać to co było w plotkach czyli Egipt z nim. Jeszcze jakby był bez jego gnoja.
X-man i X-man 97 w podobnej tonacji a dobrze się oglądało. Preorder nie pójdzie, ale bardzo prawdopodobne że po pierwszych pozytywnych reckach od graczy wezmę. Ciekawi mnie co wyjdzie z tego ILL bo wygląda to niemal jak film w dodatku bardzo klimatyczny :tellmemore:
ILL od początku wygląda kozacko, czekam.

Back