vitas
KSW Heavyweight
Paradoksalnie remake SH2 też chodzi przyzwoicie na chujowym UE5 właśnie dzięki tej sztuczce.falt, ja z pegazusa odrazu na peceta przeskoczyłem ale wiadomo o co chodzi ;p
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Paradoksalnie remake SH2 też chodzi przyzwoicie na chujowym UE5 właśnie dzięki tej sztuczce.falt, ja z pegazusa odrazu na peceta przeskoczyłem ale wiadomo o co chodzi ;p
nie grałem w zadnego SH ale soundtracka to zdecydowanie topka gierek <3Paradoksalnie remake SH2 też chodzi przyzwoicie na chujowym UE5 właśnie dzięki tej sztuczce.
Chyba nie do końca. Widziałem na YT jakieś video z analizą, wg której cała masa niepotrzebnych i szczegółowych modeli jest cały czas przeliczana i generowana, a potem dopiero przykrywana mgłą.Paradoksalnie remake SH2 też chodzi przyzwoicie na chujowym UE5 właśnie dzięki tej sztuczce.
Nie mówię, że nie, ale jak konsola jest odciążona z dalekiego dorysowywania obiektów to na pewno będzie to dobre dla optymalizacji. Zresztą jedyny problem z klatkami miałem jak mi wyskoczyło kilku przeciwników w sekcji mieszkalnej.Chyba nie do końca. Widziałem na YT jakieś video z analizą, wg której cała masa niepotrzebnych i szczegółowych modeli jest cały czas przeliczana i generowana, a potem dopiero przykrywana mgłą.
Kurwa muszę w to w końcu zagrać mimo iż fabułę całą znam z wikiMoże jakbym niedawno nie przeszedł Clair obscur byłoby 7/10
Miałem dokładnie tak samo aż w końcu porzuciłem, a takie Control bardzo miło wspominam.Alan wake 2
Ale mnie ta gra wymęczyła. Dawno mnie tak żadna gra nie rozczarowała. Na plus oczywiście warstwa audio-wizualna no i nietypowa metanarracja. Rozgrywka i fabuła niestety bardzo nijakie. Gra ma momentami fajny niepokojący klimat, ale straszy głównie przez jump scary. I chociaż początkowo są nawet skuteczne i przemyślane z biegiem gry jest ich zdecydowanie za dużo. Postać Sagi strasznie drewniana i nieciekawa. Sporo nawiązań do klasyków jak Twin peaks czy true detective no ale to trochę mało.
6/10
Może jakbym niedawno nie przeszedł Clair obscur byłoby 7/10
Wygląda ciekawie. Zobaczymy co z tego wyjdzie jak wydadzą pełną wersję:
Splinter cell na zawsze w sercuKupiłem kiedyś na dużej promocji Prince of Persia The Lost Crown i jaka to jest dobra metroidvania. Przypomniało mi się jak kiedyś Ubisoft wydawał naprawdę dobre gry.

Była dobra ekipa to robili, wątpię by był tam ktoś z starego zespołu.Kupiłem kiedyś na dużej promocji Prince of Persia The Lost Crown i jaka to jest dobra metroidvania. Przypomniało mi się jak kiedyś Ubisoft wydawał naprawdę dobre gry.
Teoria chaosuSplinter cell na zawsze w sercu![]()

Sprawdź i to jak będzie na promocji:Kupiłem kiedyś na dużej promocji Prince of Persia The Lost Crown i jaka to jest dobra metroidvania. Przypomniało mi się jak kiedyś Ubisoft wydawał naprawdę dobre gry.

Co za giera?
World of Warcraft mordo :) 18 rok leci jak gram z dłuższymi/krótszymi przerwami.Co za giera?
Dawaj byku robimy w 1 sezonie Midnighta gladiatora co, wpierdolim rata 2k ?!

Pierdole te nowe dodatki, WoW się skończył na Legionie i tam zostaje :)Dawaj byku robimy w 1 sezonie Midnighta gladiatora co, wpierdolim rata 2k ?!![]()
To pograne....Pierdole te nowe dodatki, WoW się skończył na Legionie i tam zostaje :)

Dawać mnie to! Krwawe jak cholera. Mój wewnętrzny zwyrol będzie zadowolony

Na Steam jakieś promocje na gry e-planszowe.
Chyba sobie coś popróbuję![]()
Tego akurat nie mogłem nigdy skumać, ale co komu pasuje. Jak coś ciekawego to daj znać, choć pewnie i tak nie skumam

Pokazałem dzieciom ale ich to nie rozśmieszyło, a ja się śmiałem jak gupi...