old snake
Shark Fights Light Heavyweight
Nie będzie trudno o incydent sanocki
Mam nadzieję, że będzie straszniej niż w Village, które było całkiem spoko, ale poza etapem w domu lalek grozy było za mało w nim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie będzie trudno o incydent sanocki
Tam już bardziej akcja była, 7 lepsza. Ogólnie 8 jest dobrą grą a chujowym residentemMam nadzieję, że będzie straszniej niż w Village, które było całkiem spoko, ale poza etapem w domu lalek grozy było za mało w nim.
coś mnie lewy półdupek swędzi, że tu jeszcze będzie wesolutko jak gracze zaczną to testować
tak na tę mordę będziecie patrzeć
![]()

no ja mam nadzieję, ale będzie na bank port na pcA zakład, że nie będę patrzeć? Ja nawet konsoli pod to nie mam. PS. Nie trzeba kupować gier LPG - głosowanie portfelem rulez![]()
a chuj ja widziałem wy też musicie
nie mam litości, macie świnię jak na widelcu
polecam śmiech na końcu posłuchasz to już "nieodesłuchasz" nigdy
dobra ostatnie, bo zaraz wyrzygam kolację

Ja bym za okno wypierdoliłSony potrafi zmotywować do wyłączenia konsoli.View attachment 130518

Po dobrej 2 czekałem na F, ale faktycznie średnio to wygląda. Ta walka najbardziej kłuję w oczy, straszne drewno.Silent hill f wygląda na niezłe gówno. Zresztą po tej gównianej gierce w wieżowcu wiele się po nich nie spodziewałem. Jedyna nadzieja na posmakowanie tego klimatu to rimejki 1 i 3. Po za tym to jebać tą serię. Jeden z większych upadków.
Kto by się spodziewał parę lat temu że araby będą z krucjatą wchodzić i przywracać normalnośćEA idzie pod nóż
no to im się dragon woke udał,
a co najlepsze kupują go szejkowie i zapewne będą zwalniać zgniłe lewactwo,
you can't make this shit up
![]()
2025–present: Leveraged buyout
EA announced on September 29, 2025, that it has reached a $55 billion deal to go private with the help of a group of investors, including Saudi Arabia's Public Investment Fund (PIF), Silver Lake and Jared Kushner's Affinity Partners. The deal is subject to regulatory approval and stockholders, but is expected to complete by June 2026.[152][5] Of the total price, $20 billion would be backed by loans from JPMorgan Chase, with the rest covered by equity. If completed, it would be the largest leveraged buyout to date, exceeding the $32 billion buyout of TXU Energy in 2007.[153] The Financial Times said that the buyout is not expected to hit any regulatory hurls, in part due to the political climate in the Unites States due to Kushner, who is both president Donald Trump's son-in-law and has a good relationship with the Saudis. The Financial Times also reported that as part of the buyout transition and to cover the debt, the new owners plan to significantly reduce operating costs by incorporating artificial intelligence throughout the company.[154]
Analysts said that the buyout was likely driven by Saudi Arabia's intention to become a leader in esports; the PIF already had a 9.9% share of EA before the buyout, and EA's properties like Madden and FIFA have been very lucrative titles for both esports and revenues.[155] Others expressed concern that with Saudi control, content of new EA games would be restricted by the cultural values of Saudi Arabia, potential limiting LGBTQ+ content in games like The Sims or Mass Effect, even though Wilson said that EA's core values would remain unchanged by the buyout.[156]
Obyś żył w ciekawych czasach...Kto by się spodziewał parę lat temu że araby będą z krucjatą wchodzić i przywracać normalność

tę serięjebać tą serię
Jako horror sprawdza się średnio. Tam jedynie jumpscary potrafią sprawić, że podskoczysz, ale to dość tania zagrywka. Gra ogólnie spoko.Fajne te/to (@Miskatonic ?)Alan wake 2 co wjeżdża w ps plus? Potrafi przestraszyć? Zamówiłem sobie nowe słuchawki do plejstejszyn, bo mam jakieś najtańsze JBL z kablem, ale mnie ten kabel irytuje i mam nadzieję, że będą robiły robotę przy takich grach

Też.tę serię
Ale się chłop dorobił na naiwniakach.@Miskatonic i reszta generałów - paczcie co wychodzi od Karolaka, wróć - Bartosiaka...
![]()
SpÄdziÅem 8 godzin z grÄ strategicznÄ Jacka Bartosiaka. Systemic War ma szansÄ zawojowaÄ Åwiat, ale pod paroma warunkami
Martwi was nieuchronny konflikt pomiÄdzy Rimlandem i Heartlandem? Åni wam siÄ po nocach drabina eskalacyjna? A może na każdej rodzinnej imprezie perorujecie o tym, iż dla paÅstwa Åredniej wielkoÅci warunkiem sine qua non przetrwania jest piÄcie siÄ w górÄ ÅaÅcucha wartoÅci i manewrowanie w...cdaction.pl