GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

No właśnie już jakiś czas temu zaprzestałem. Jak widzę choćby skrawek tęczy to uciekam. Jedynie dla produkcji redów zrobiłem wyjątek choć nie ukrywam że ostro mnie wkurwiają swoim wsparciem dla zboczeńców.

Ech, ci zboczeńcy... :żeco:

Ghost of Yotei - recenzje mówią że jest dobrze :duckfap:
  1. CGMagazine – 9,5/10
  2. Game Informer – 9,25/10
  3. GRYOnline.pl – 9/10
  4. Gamepressure.com – 9/10
  5. Push Square – 9/10
  6. Screen Rant – 9/10
  7. Wccftech – 8,8/10
  8. IGN – 8/10
  9. TechRadar – 4,5/5
  10. GamesRadar+ – 4,5/5
  11. The Gamer – 4/5
Trudno się mówi. Nie będę dotował podludzi. Prędzej czy później dadzą darmo na plusie.

1. CGMagazine – 9,5/10
  3. GRYOnline.pl – 9/10
  5. Push Square – 9/10
  6. Screen Rant – 9/10
  7. Wccftech – 8,8/10
  8. IGN – 8/10
  9. TechRadar – 4,5/5
  10. GamesRadar+ – 4,5/5
  11. The Gamer – 4/5
Ci sami recenzenci którzy cały czas masturbują się do Asasynów i innych Ubisoftowychpodobnych tworów?
Trudno się mówi. Nie będę dotował podludzi. Prędzej czy później dadzą darmo na plusie.
Ale Plus nie jest darmowy więc koniec końców zapłacisz.:werdum:

Ci sami recenzenci którzy cały czas masturbują się do Asasynów i innych Ubisoftowychpodobnych tworów?
Niewykluczone, ale biorąc pod uwagę jaką twórcy mieli bazę do stworzenia GoY uważam że nie mogli tego koncertowo spierdolić. Jeśli chodzi o Dragonage po pierwszej części to raczej była równia pochyła z każdą kolejną odsłoną. Jeśli chodzi o assasyny to zacząłem od pierwszej części, która mnie szybko znudziła a po wielu latach ukończyłem tylko Odyssey. Tak czy inaczej trzeba poczekać do 2 X i przekonać się samemu :fjedzia:

Tak samo jak Ragnaroka nie mogli spierdolić?
:beczka:
Dla mnie żaden assassyn nie był wyjątkowy, wkurwiało mnie to łączenie z "omnibusem" :DC: całkowicie zaburzało immersję :fjedzia: Do tego doszły jakieś magiczne chuje muje i wyszło słabo. A odyssey ukończyłem głównie dlatego że mam ciągoty do starożytnej Grecji.
Edit.
Chyba pojebałem valhalę z GOW :pociesznymirek: To już wyjaśniam niestety nie było mi dane grać w pierwsze odsłony GOW, ale przy dwóch ostatnich bawiłem się nieźle (pomijając czorną i questy Arteusa).

Ale Plus nie jest darmowy więc koniec końców zapłacisz.:werdum:
Plusa i tak kupuje dla dzieciaków bo grają online w robloxy i inne gówna więc jeśli dadzą to dodatkowo nie dopłacę. Ewentualnie ściągnę tylko żeby postawić jedną gwiazdkę jak z wokeguardem.

1. CGMagazine – 9,5/10
  3. GRYOnline.pl – 9/10
  5. Push Square – 9/10
  6. Screen Rant – 9/10
  7. Wccftech – 8,8/10
  8. IGN – 8/10
  9. TechRadar – 4,5/5
  10. GamesRadar+ – 4,5/5
  11. The Gamer – 4/5
Te recenzje to z przymrużeniem oka proszę patrz. Oni biorą za to pieniądze a gry otrzymują za darmo więc nie mogę mieszać tytułu z błotem.

Te recenzje to z przymrużeniem oka proszę patrz. Oni biorą za to pieniądze a gry otrzymują za darmo więc nie mogę mieszać tytułu z błotem.
Wiadomo, że nie biorę na ogół preorderów, wyjątkiem był C2077 a teraz zrobię pewnie wyjątki dla GTA VI i RE IX. Reszta gier dopiero po reckach od użytkowników.

Wiadomo, że nie biorę na ogół preorderów, wyjątkiem był C2077 a teraz zrobię pewnie wyjątki dla GTA VI i RE IX. Reszta gier dopiero po reckach od użytkowników.
Dla mnie preorderowcy to są właśnie prawdziwi testerzy więc im bardziej ufam niż recenzją przed premierą które są chuja warte. GTA 6 minio, że nie interesuje mnie to pewnie będzie dojebane pod każdym względem o Re9 również można być spokojnym.

Dobra wpierdalam się z moim retro-kącikiem:
Wczoraj do 2 w nocy próbowałem pokonać ostatniego bossa w Donkney Kong: Tropical Freeze. Na tym chyba polega odpowiedzialność, żeby grać do 2 w nocy w gry dla dzieci i wstawać rano do pracy. A przypierdole se ranking najfajniejszych platformówek, które ograłem z żoną, lub solo.
1. New Super Mario Bros. U (WiiU)
Trudność: 6/10
Mechanika: 9,5/10
Oprawa: 8/10
Co-op: 9,5/10
Ogólny fun: 9/10
Ogólna ocena: 9/10

2. Donkey Kong Country Returns (WiiU)
Trudność: 10/10
Mechanika: 8/10
Co-op: 8/10
Ogólny fun: 8,5/10
Ogólna ocena: 8,5

3. Super Mario 3D World (WiiU)
Trudność: 7/10
Oprawa: 9/10
Ogólny fun: 9/10
Ogólna ocena: 8,5/10

4. Donkey Kong Country: Tropical freeze (WiiU)
Trudność: 8/10
Oprawa: 9/10
Ogólny fun: 8,5/10
Ogólna ocena: 8,3

5. Super Mario 3D Land (Nintendo 3DS)
Trudność: 9/10
Co-op: -
Ogólny fun: 8/10
Ogólna ocena: 7,5/10

6. Yoshi's Woolly World (WiiU)
Trudność: 5/10
Mechanika: 8,5/10
Oprawa: 8,5/10
Co-op: 8,5/10
Ogólny fun: 7/10
Ogólna ocena: 7/10

7. Kirby's Return to Dreamland (WiiU)
Trudność: 4/10
Mechanika: 6.5/10
Oprawa: 7.5/10
Ogólny fun: 8/10
Ogólna ocena: 7/10

1. New Super Mario Bros. U (Wii U)

• Przedstawienie: Klasyczna platformówka 2D z Mario, Luigi i ich przyjaciółmi, którzy przemierzają różne kolorowe światy, by uratować Księżniczkę Peach.
  • Świat: Królestwo Grzybów, w którym gracze muszą zmierzyć się z zamkami, jaskiniami i lasami, aby pokonać Bowsara.
  • Mechanika: Wysmakowany platformer z trybem współpracy, power-upami (np. Super Żołądź, dający możliwość latania) oraz sekretnymi elementami do odkrycia.
  • Wizualizacja: Jasne, kreskówkowe 2D z płynnie animowanymi postaciami, które łączą nostalgię z nowoczesnym stylem.

2. Donkey Kong Country Returns (Wii U)

• Przedstawienie: Platformówka 2D z Donkey Kongiem i Diddym, którzy wspólnie muszą odzyskać swoje skradzione banany.
  • Świat: Egzotyczna dżungla, pełna wrogów, zagadek i wyzwań platformowych w różnych naturalnych sceneriach.
  • Mechanika: Wymaga precyzyjnych skoków, strzelania z armaty i współpracy z drugim graczem. Gracze muszą także rozwiązywać zagadki, aby pokonać trudności.
  • Wizualizacja: Bogate w detale 2D z animacjami w stylu kreskówkowym, które przedstawiają tropikalną przyrodę w pełnej krasie.

3. Super Mario 3D World (Wii U)

• Przedstawienie: 3D platformówka, która kładzie duży nacisk na tryb współpracy, w którym Mario, Luigi, Toad i Peach muszą uratować Księżniczki Sprixie.
  • Świat: Różnorodne, kolorowe światy — od zaśnieżonych krain po nawiedzone domy — pełne sekretów i wyzwań.
  • Mechanika: Nowe power-upy, jak Super Dzwonek (zamieniający Mario w kota) i tryb współpracy, który promuje zabawę w czterech graczy.
  • Wizualizacja: Jasne, żywe 3D z ładnym, kreskówkowym stylem, który przyciąga graczy w każdym wieku.

4. Donkey Kong Country: Tropical Freeze (Wii U)

• Przedstawienie: Wyzwanie platformowe, w którym Donkey Kong, Diddy, Dixie i Cranky muszą uratować swoją wyspę przed zamrożeniem przez lodowych najeźdźców.
  • Świat: Świetnie zaprojektowane poziomy z różnymi bioma tropikalnymi i arktycznymi, które oferują zarówno piękno, jak i niebezpieczeństwo.
  • Mechanika: Precyzyjne platformowanie z elementami kooperacji oraz użycie specjalnych umiejętności postaci, by pokonać przeciwników i rozwiązać zagadki.
  • Wizualizacja: Zapierająca dech w piersiach 2D z wyjątkową animacją, która ożywia tropikalne i lodowe krajobrazy w stylu kreskówkowym.

5. Super Mario 3D Land (Nintendo 3DS)

• Przedstawienie: 3D platformówka zaprojektowana z myślą o Nintendo 3DS, łącząca klasyczne mechaniki Mario z efektami 3D.
  • Świat: Królestwo Grzybów, w którym pojawiają się nowe wyzwania i ciekawe projekty poziomów wykorzystujące efekt 3D.
  • Mechanika: Gra bazuje na klasycznych mechanikach Mario, ale wykorzystuje technologie 3D do wprowadzenia unikalnych wyzwań.
  • Wizualizacja: Czysta i ostra grafika 3D, z kolorowym stylem graficznym dopasowanym do możliwości Nintendo 3DS.

6. Yoshi's Woolly World (Wii U)

• Przedstawienie: Urocza platformówka 2D, w której Yoshi i jego włóczkowi towarzysze przemierzają świat zrobiony z tkanin i włóczki.
  • Świat: Poziomy pełne miękkich tekstur z elementami włóczki, tkanin i filcu, co daje grze unikalny, ręcznie robiony wygląd.
  • Mechanika: Klasyczna mechanika Yoshi, polegająca na pożeraniu wrogów, ale z dodatkowymi możliwościami związanymi z mechanizmami włóczki, np. rozplątanie włóczkowych ścieżek.
  • Wizualizacja: Wzrokowo przyjemna, z ręcznie robionymi elementami, co nadaje grze ciepły i przyjazny wygląd.

7. Kirby's Return to Dreamland (Wii U)

• Przedstawienie: Klasyczna platformówka 2D, w której Kirby wyrusza na misję naprawy statku kosmicznego, zbierając jego części.
  • Świat: Kraina Snów pełna kolorowych biomów — od zielonych łąk po wulkaniczne tereny — pełne wrogów i zagadek.
  • Mechanika: Klasyczna rozgrywka Kirby, polegająca na kopiowaniu zdolności wrogów i rozwiązywaniu zagadek. Tryb kooperacji pozwala na wspólną zabawę.
  • Wizualizacja: Prosta, ale urocza grafika, z intensywnymi kolorami i przyjaznymi dla oka animacjami, które idealnie pasują do stylu Kirby’ego.

Użycie sztucznej i swój opis :usunto:
WoodKrzak.jpg

Poza chujowymi wypowiedziami niektórych członków ekipy chyba bez większych kontrowersji w materiałach z gry które opublikowali, chyba że coś mnie ominęło?
Z takiego infamous lewacka agenda wylewała się strumieniami a to były czasy PlayStation 3. Niemniej grało się przyjemnie i człowiek jakoś tak mniej był uczulony na tych degeneratów.

Z takiego infamous lewacka agenda wylewała się strumieniami a to były czasy PlayStation 3. Niemniej grało się przyjemnie i człowiek jakoś tak mniej był uczulony na tych degeneratów.
Bo wtedy to jeszcze wydawało się chyba niegroźną w miarę modą. Teraz doszliśmy do ściany, gdzie żarty się skończyły.

Back