Drzewo
UFC Heavyweight
No właśnie już jakiś czas temu zaprzestałem. Jak widzę choćby skrawek tęczy to uciekam. Jedynie dla produkcji redów zrobiłem wyjątek choć nie ukrywam że ostro mnie wkurwiają swoim wsparciem dla zboczeńców.
Ech, ci zboczeńcy...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No właśnie już jakiś czas temu zaprzestałem. Jak widzę choćby skrawek tęczy to uciekam. Jedynie dla produkcji redów zrobiłem wyjątek choć nie ukrywam że ostro mnie wkurwiają swoim wsparciem dla zboczeńców.

Trudno się mówi. Nie będę dotował podludzi. Prędzej czy później dadzą darmo na plusie.Ghost of Yotei - recenzje mówią że jest dobrze
- CGMagazine – 9,5/10
- Game Informer – 9,25/10
- GRYOnline.pl – 9/10
- Gamepressure.com – 9/10
- Push Square – 9/10
- Screen Rant – 9/10
- Wccftech – 8,8/10
- IGN – 8/10
- TechRadar – 4,5/5
- GamesRadar+ – 4,5/5
- The Gamer – 4/5
Ci sami recenzenci którzy cały czas masturbują się do Asasynów i innych Ubisoftowychpodobnych tworów?Ghost of Yotei - recenzje mówią że jest dobrze
- CGMagazine – 9,5/10
- GRYOnline.pl – 9/10
- Push Square – 9/10
- Screen Rant – 9/10
- Wccftech – 8,8/10
- IGN – 8/10
- TechRadar – 4,5/5
- GamesRadar+ – 4,5/5
- The Gamer – 4/5
Ale Plus nie jest darmowy więc koniec końców zapłacisz.Trudno się mówi. Nie będę dotował podludzi. Prędzej czy później dadzą darmo na plusie.

Niewykluczone, ale biorąc pod uwagę jaką twórcy mieli bazę do stworzenia GoY uważam że nie mogli tego koncertowo spierdolić. Jeśli chodzi o Dragonage po pierwszej części to raczej była równia pochyła z każdą kolejną odsłoną. Jeśli chodzi o assasyny to zacząłem od pierwszej części, która mnie szybko znudziła a po wielu latach ukończyłem tylko Odyssey. Tak czy inaczej trzeba poczekać do 2 X i przekonać się samemuCi sami recenzenci którzy cały czas masturbują się do Asasynów i innych Ubisoftowychpodobnych tworów?

Than you're gonna loooove thisTam chyba nie ma co spierdolić, obym się nie pomylił![]()
Tak samo jak Ragnaroka nie mogli spierdolić?Niewykluczone, ale biorąc pod uwagę jaką twórcy mieli bazę do stworzenia GoY uważam że nie mogli tego koncertowo spierdolić.

Dla mnie żaden assassyn nie był wyjątkowy, wkurwiało mnie to łączenie z "omnibusem"Tak samo jak Ragnaroka nie mogli spierdolić?
![]()
całkowicie zaburzało immersję
Do tego doszły jakieś magiczne chuje muje i wyszło słabo. A odyssey ukończyłem głównie dlatego że mam ciągoty do starożytnej Grecji.
To już wyjaśniam niestety nie było mi dane grać w pierwsze odsłony GOW, ale przy dwóch ostatnich bawiłem się nieźle (pomijając czorną i questy Arteusa).Plusa i tak kupuje dla dzieciaków bo grają online w robloxy i inne gówna więc jeśli dadzą to dodatkowo nie dopłacę. Ewentualnie ściągnę tylko żeby postawić jedną gwiazdkę jak z wokeguardem.Ci sami recenzenci którzy cały czas masturbują się do Asasynów i innych Ubisoftowychpodobnych tworów?
Ale Plus nie jest darmowy więc koniec końców zapłacisz.![]()
Jak można tak nie doceniać twórców?uważam że nie mogli tego koncertowo spierdolić.
Poza chujowymi wypowiedziami niektórych członków ekipy chyba bez większych kontrowersji w materiałach z gry które opublikowali, chyba że coś mnie ominęło?Jak można tak nie doceniać twórców?
Te recenzje to z przymrużeniem oka proszę patrz. Oni biorą za to pieniądze a gry otrzymują za darmo więc nie mogę mieszać tytułu z błotem.Ghost of Yotei - recenzje mówią że jest dobrze
- CGMagazine – 9,5/10
- GRYOnline.pl – 9/10
- Push Square – 9/10
- Screen Rant – 9/10
- Wccftech – 8,8/10
- IGN – 8/10
- TechRadar – 4,5/5
- GamesRadar+ – 4,5/5
- The Gamer – 4/5
Wiadomo, że nie biorę na ogół preorderów, wyjątkiem był C2077 a teraz zrobię pewnie wyjątki dla GTA VI i RE IX. Reszta gier dopiero po reckach od użytkowników.Te recenzje to z przymrużeniem oka proszę patrz. Oni biorą za to pieniądze a gry otrzymują za darmo więc nie mogę mieszać tytułu z błotem.
Dla mnie preorderowcy to są właśnie prawdziwi testerzy więc im bardziej ufam niż recenzją przed premierą które są chuja warte. GTA 6 minio, że nie interesuje mnie to pewnie będzie dojebane pod każdym względem o Re9 również można być spokojnym.Wiadomo, że nie biorę na ogół preorderów, wyjątkiem był C2077 a teraz zrobię pewnie wyjątki dla GTA VI i RE IX. Reszta gier dopiero po reckach od użytkowników.
Pod warunkiem że dostaną wczesny dostęp jak np. w Silent Hill F.preorderowcy to są właśnie prawdziwi testerzy
O tym nic mi nie wiadomo.Pod warunkiem że dostaną wczesny dostęp jak np. w Silent Hill F.
Może poczekaj na recenzje graczy?Ghost of Yotei - recenzje mówią że jest dobrze
- CGMagazine – 9,5/10
- GRYOnline.pl – 9/10
- Push Square – 9/10
- Screen Rant – 9/10
- Wccftech – 8,8/10
- IGN – 8/10
- TechRadar – 4,5/5
- GamesRadar+ – 4,5/5
- The Gamer – 4/5

Użycie sztucznej i swój opis![]()
Z takiego infamous lewacka agenda wylewała się strumieniami a to były czasy PlayStation 3. Niemniej grało się przyjemnie i człowiek jakoś tak mniej był uczulony na tych degeneratów.Poza chujowymi wypowiedziami niektórych członków ekipy chyba bez większych kontrowersji w materiałach z gry które opublikowali, chyba że coś mnie ominęło?
Użycie sztucznej i swój opis![]()
Bo wtedy to jeszcze wydawało się chyba niegroźną w miarę modą. Teraz doszliśmy do ściany, gdzie żarty się skończyły.Z takiego infamous lewacka agenda wylewała się strumieniami a to były czasy PlayStation 3. Niemniej grało się przyjemnie i człowiek jakoś tak mniej był uczulony na tych degeneratów.