GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Nie wygląda to dobrze. System unik atak jest żywcem skopiowany z leciwego już wiedźmina i nie jest to zaleta.
Jeśli tam nie będzie czegoś naprawdę dobrego fabularnie to możliwe że oleje tą grę. Nie kupię jeśli to będzie "Wiedźmin trzy dla ubogich".

Nie wygląda to dobrze. System unik atak jest żywcem skopiowany z leciwego już wiedźmina i nie jest to zaleta.
Jeśli tam nie będzie czegoś naprawdę dobrego fabularnie to możliwe że oleje tą grę. Nie kupię jeśli to będzie "Wiedźmin trzy dla ubogich".
Zobaczymy co z tego wyjdzie. Fajnie, że pokazują czysty gameplay a nie tech demo...(Taki pstryczek do w4). Nadal uważam że może być to przyzwoita gra takie 7-8/10 jeśli będzie mieć dobrą fabułę. Walka z kierunkami połączenie chivlary i wiedźmina, czy to dobrze czy zle niewiem napewno może być trudno na wyższych poziomach

Przecież to gówno nie gra, "dzieło" tylko dlatego bo Kojima
Gejmplej jest tak chujowy że nie zostałem na dłużej aby dotrwać do ujawnienia pokładów przebrzmiałego geniuszu kojimy. Typ się skończył po mgs4 które i tak grubo jechało na sentymencie czterdziestolatków. Tak naprawdę ostatnim naprawdę dobrym tytułem był snake eater.

Spokojnie, nie podejrzewałbym CDR, że wymyślą jakiś inny lepszy model walki ;) A fabularnie może być super. Historia o wampirach zawsze "na czasie".
Ja biorę raczej w ciemno.
Bardziej się o W4 obawiam.

Spokojnie, nie podejrzewałbym CDR, że wymyślą jakiś inny lepszy model walki ;) A fabularnie może być super. Historia o wampirach zawsze "na czasie".
Ja biorę raczej w ciemno.
Bardziej się o W4 obawiam.

Mnie tez bardzo ciekawi ten tytuł. Setting, historia i protagonista sprawiają, że chętnie w to zagram. Jedynie ten system z upływem czasu trochę mnie martwi, nie lubię żadnej presji czasu w grze i ogólnie lubię "lizać ściany". Czaje pomysł takiego rozwiązania, ale jednak jakieś obawy są.

Mnie tez bardzo ciekawi ten tytuł. Setting, historia i protagonista sprawiają, że chętnie w to zagram. Jedynie ten system z upływem czasu trochę mnie martwi, nie lubię żadnej presji czasu w grze i ogólnie lubię "lizać ściany". Czaje pomysł takiego rozwiązania, ale jednak jakieś obawy są.

Chyba jest odpowiedź w tej kwestii.

Lepiej mów jak nowy patch do CyberPunkowca Paaanie!?/ Dobrze to hula? bo chcę wrócić :tysoncoffe: ::really:: :bleed:
Teraz jest 2.31 i dobrze działa. Nowy patch miał być jutro ale to odwlekli. Niby ma być później jeszcze jedno dlc.
Z tego co widzę naprawili w końcu błąd z karabinem "psalm" z legendarnych broni możliwych do powiedzenia na ścianie. Do tej pory jeśli przeciwnik nim władający zdecydował się na wyjęcie modliszek i walkę w zwarciu broń znikała bezpowrotnie. Teraz schemat wypada nawet jeżeli ubijemy przeciwnika w walce wręcz.

Teraz jest 2.31 i dobrze działa. Nowy patch miał być jutro ale to odwlekli. Niby ma być później jeszcze jedno dlc.
Z tego co widzę naprawili w końcu błąd z karabinem "psalm" z legendarnych broni możliwych do powiedzenia na ścianie. Do tej pory jeśli przeciwnik nim władający zdecydował się na wyjęcie modliszek i walkę w zwarciu broń znikała bezpowrotnie. Teraz schemat wypada nawet jeżeli ubijemy przeciwnika w walce wręcz.
A ja wciąż dodatku nie skończyłem z Barghastem :robertmakeup:

Skoro nie ma dedykowanego działu dla WH 40K to wrzucam tutaj.
W środku wiele zajebistych grafik.

ludzie mają talent...
GuT5GLpXsAAXlBS

For the emperor!

Skoro nie ma dedykowanego działu dla WH 40K to wrzucam tutaj.
W środku wiele zajebistych grafik.

ludzie mają talent...
GuT5GLpXsAAXlBS

For the emperor!
Niestety sporą część została ugrzeczniona ze względu na kierowanie się do szerszego grona ludzi oraz Dei. Jak to mówią, kiedyś to było.

Zaczęła się wyprzedaż steam, ktoś coś poleci?

Co wiemy dziś o RE 9 - będzie można zmieniać kamerkę z pierwszej osoby na trzecią, Ashcroftówna będzie protagonistką, Leona niby nie będzie (ale większość uważa że to przykrywka), będzie groza i horror, bo protagonistka jest bojazliwa introwertyczka, która jednak z racji swojej pracy potrafi posługiwać się bronią.

Zapowiada się ciekawie :)

Last edited by a moderator:

Co wiemy dziś o RE 9 - będzie można zmieniać kamerkę z pierwszej osoby na trzecią, Ashcroftówna będzie protagonistką, Leona niby nie będzie (ale większość uważa że to przykrywka), będzie groza i horror, bo protagonistka jest bojazliwa introwertyczka, która jednak z racji swojej pracy potrafi posługiwać się bronią.

Zapowiada się ciekawie :)

I chyba znowu będą sekwencje, że trzeba przed czymś uciekać.
Serducho będzie łomotać po raz kolejny jak w RE2 i DLC do Village.

I chyba znowu będą sekwencje, że trzeba przed czymś uciekać.
Serducho będzie łomotać po raz kolejny jak w RE2 i DLC do Village.
Zapowiada się naprawdę dobrze ta gra chyba czas, żebym ograł RE 4 remake, by być na bieżąco

Z wyprzedaży polecę klasykę:

Fabularna, jeszcze nie grałem, ale podobno mimo 2-3 godzin historia jest ciekawa:

BMW po raz pierwszy na obniżce:

Coś jak John Wick:

Jedna z najładniejszych wizualnie strzelanie top:

Podobno warty swej ceny indyk:

Może przypaść do gustu fanom soulslike:

Ciekawy roguelike:

Path od Exile jest grane, Duelist tym razem, właśnie skończyłem 1 akt, z każdym kolejnym podejściem ta gra bardziej cieszy :)))

Back