lugasek
UFC Middleweight
No szkoda, ale wiadomo mają teraz pewnie po 19-20lat to drogi się rozeszły.Szczupix RIP płacz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No szkoda, ale wiadomo mają teraz pewnie po 19-20lat to drogi się rozeszły.Szczupix RIP płacz
Pany. Jakieś dojebane gry logiczne, bo musze mózg potrenować.
http://deathball.net/notpron/Pany. Jakieś dojebane gry logiczne, bo musze mózg potrenować.
The Talos Principle
The Witness
Dziękuje bardzo. Chodzi mi głównie o jakieś łamigłówki, bez elementów zręcznościowych. Zaraz sprawdze co tam polecacie.http://deathball.net/notpron/
Seria: Doors (bardziej na smartfony)
Grow Home
Her Story
SOMA
Mnie osobiście też bardzo się podobały gry z serii The Bridge, choć to inny typ rozgrywki.
Lutuje w tego the witness. Bedzie tam coś innego oprocz laczenia tych kropek? :) Liczyłem na coś bardziej wymagajacego.The Talos Principle
The Witness
KoschecK112Dawać ktoś nicki na ps network i w ufc 2 może waleczka.

ooooKoschecK112
Już nie gram, ale dla Ciebie mogę wbić i obić gębę![]()
Tylko ja zazwyczaj konsole mam czas odpalić jakoś po 22. Wtedy najlepiej mnie łapać.oooo
Ok, zobaczy się dodam cię narazie.Ja słaby jestem fchujTylko ja zazwyczaj konsole mam czas odpalić jakoś po 22. Wtedy najlepiej mnie łapać.
Lutuje w tego the witness. Bedzie tam coś innego oprocz laczenia tych kropek? :) Liczyłem na coś bardziej wymagajacego.
Kropki spoko, z czasem coraz lepsze kombinacje. Ale trochę zaczyna to nużyć. Sprawdzam teraz to talos principle.Przez 90% czasu "łączy się kropki". Później dochodzi wiele zmiennych, które trzeba łączyć z wcześniej nabytymi rozwiązaniami. Bardziej na tym ta gra polega, bo samo połączenie kropek jak już znasz założenie zagadki to nic trudnego.
Spróbuj The Talos Principle, jest bardziej "klasyczną" grą logiczną.
Nawet dobre, tylko proste. Zaczynam teraz 4 rozdział, może bedzie trudniej.Mnie osobiście też bardzo się podobały gry z serii The Bridge, choć to inny typ rozgrywki.
To z NotPron próbuj. Ciekawe, czy przez 4 drzwi przejdzieszNawet dobre, tylko proste. Zaczynam teraz 4 rozdział, może bedzie trudniej.
A skoro lubisz IT to znajdziesz tam dla siebie coś fajnego. aaa, mosty:) Ja w to lutujeTo z NotPron próbuj. Ciekawe, czy przez 4 drzwi przejdzieszA skoro lubisz IT to znajdziesz tam dla siebie coś fajnego.
Ale się zastanawiam, czy dobre The Bridge ściągnąłeś. Ja bardziej doradzałem serię z budową mostów, gdzie trochę trzeba się pomęczyć. Bardziej znana kiedyś jako Pontifex.
To z NotPron próbuj. Ciekawe, czy przez 4 drzwi przejdzieszA skoro lubisz IT to znajdziesz tam dla siebie coś fajnego.

Heh, druga zakłada przypadkowa jak mniemam
Mnie mega wciąga i co jakiś czas idę levele wyżej, bo czasem mam jej mega dość. Tak, od ponad roku próbuję przejść
Od czasu materiału na TVGry.na 6 jestem teraz. Bardzo fajne.Heh, druga zakłada przypadkowa jak mniemamMnie mega wciąga i co jakiś czas idę levele wyżej, bo czasem mam jej mega dość. Tak, od ponad roku próbuję przejść
Od czasu materiału na TVGry.
Bardzo dobre.
Prawie jak to
na którym jesteś poziomie?Taka mini wersja "Cicada 3301" :) Mnie to jara.
Wczoraj do 9-tego dobiłem. Pozapominałem od ostatniego grania tych haseł i wskazówek. Ale wyżej niż 20-ty nie wskoczyłem i to czasem jakieś podpowiedzi musiałem brać, ale nie chcę na całych solucjach jechać, bo chyba wszystkie są opisane.na którym jesteś poziomie?
ja na 8 od godziny siedze :) wlasnie chujowe, ze trzeba wczesniejsze hasło pamietać.Wczoraj do 9-tego dobiłem. Pozapominałem od ostatniego grania tych haseł i wskazówek. Ale wyżej niż 20-ty nie wskoczyłem i to czasem jakieś podpowiedzi musiałem brać, ale nie chcę na całych solucjach jechać, bo chyba wszystkie są opisane.
Wstyd się przyznać, ale 8-y poziom przelazłem jeszcze pamiętając recenzję z TV Gry, bo koleś tam przeszedł 1 i 8 poziom. JEJ PECK i kuźwa nie da się w przeglądarce zmienić bo próbowałem przechytrzyć dziadaja na 8 od godziny siedze :) wlasnie chujowe, ze trzeba wczesniejsze hasło pamietać.

jak przejde, to robie swoją wersjeWstyd się przyznać, ale 8-y poziom przelazłem jeszcze pamiętając recenzję z TV Gry, bo koleś tam przeszedł 1 i 8 poziom. JEJ PECK i kuźwa nie da się w przeglądarce zmienić bo próbowałem przechytrzyć dziada![]()

pes nowy ponoc bardzo dobry.Jak ktoś rozważa zakup Fify 18 to nie polecam. Najłatwiejszy sposób na zdobycie bramki to przejęcie piłki dość szybkim zawodnikiem w środku pola i po prostu biegnięcie przed siebie, bez żadnego dryblingu.. Strzały z woleja zjebali jeszcze bardziej niż w poprzedniej części. Za to gra w obronie to jakaś porażka, komputerowi rywale na poziomie ligi meksykańskiej potrafią regularnie ładować bramki finezyjnym strzałem z pierwszej piłki z 30 metrów. Gra póki co jest tak zniechęcająca, że rozważam ze skorzystania z gwarancji zadowolenia gry Origin żeby odzyskać swoje pieniądze, a dodam, iż przez najbliższe dwa tygodnie nadal będę prawdopodobnie przykuty do łóżka po operacji, gra jest po prostu tak kurewsko irytująca.
pes nowy ponoc bardzo dobry.
Reddit Community Mega Pack 2018 wgraj i masz realne nazwy drużyn i zawodników.Może wytestuję, chociaż poprzedni mnie kompletnie nie przekonał i definitywnie zniechęcił do tej marki. Chociaż do czasów Fify 11 to należałem do grupy osób które preferowały Pro Evo. Jednak zapowiada się na to, że EA kompletnie spierdoliło swój produkt w tym roku i może dam jeszcze jedną szansę dla gry produkowanej przez markę Konami.