GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Ale gdy oddając konsolę usunę konto to nie będzie miał również dostępu do gry. A planuję mu się w ten sposób odwdzięczyć, że zostawię mu gierkę, niech sobie gra za poratowanie mnie w potrzebie :)
W ostateczności możesz kupić doładowanie konta PS Store przez allegro za 100 i 50 np. wtedy nie będziesz musiał wpisywać żadnych swoich danych ani karty w konsole kolegi.

12628037_153939361652492_1823094678_n.jpg

Nie mogłem się powstrzymać...

"Jeśli adres rozliczeniowy konta Sony Entertainment Network nie jest zgodny z adresem rozliczeniowym karty, nie można dodać informacji o karcie i nie zaakceptujemy płatności dokonanej za pomocą takiej karty. Nie można zmienić kraju zamieszkania na swoim koncie". Czyli tzw. dupa. Będzie trzeba poczekać do wtorku/środy pewnie na UFC, o ile dzisiaj zamówię.
Racja. Mialem tak kiedys, ze cos nie pouzupelnialem i nie chciala platnosc przejsc. Konto musi sie zgadzac z danymi na karcie. Nawet adres musialem podawac. No ale dzwonilem do supportu i z babka na linii wszystko ogarnalem

Panowie mam laptopa z Procesorem i7 -4510U CPU 2.00ghz 2.6 ghz.
Ram - 4gb, grafika - nvidia Geforce 840M

Powiedzcie która wersja fify mi pójdzie bez zadnych zacinek ??

Panowie mam laptopa z Procesorem i7 -4510U CPU 2.00ghz 2.6 ghz.
Ram - 4gb, grafika - nvidia Geforce 840M

Powiedzcie która wersja fify mi pójdzie bez zadnych zacinek ??
Każda. Oczywiście najnowsze części na niskich-średnich ustawieniach.

Bloodborne. Ależ to jest sztos - strasznie podoba mi się ta dynamika i mechanizm stunowania. A design przeciwników i klimat od Zakazanego Lasu jest obłędny. Najlepsza growa adaptacja Lovecrafta ;)

Ostatnio przymierzam się do jakiejś gry survivalowej i chciałbym żeby była realnie trudna. Znalazłem wszystkim znaną (mnie ze słyszenia bo nie grałem) This war of mine oraz The long dark. Zastanawiam się która lepsza? Grał ktoś? Jakie opinie?

Klocucha to nie oglądam. Kto nie grał to brać i się nie zastanawiać oczywiście obowiązkowo spróbować ze słuchawkami na uszach i w ciemnym pomieszczeniu, może być nawet środek nocy o 20-tej. Mało takich klimatycznych gierek.

Klocucha to nie oglądam. Kto nie grał to brać i się nie zastanawiać oczywiście obowiązkowo spróbować ze słuchawkami na uszach i w ciemnym pomieszczeniu, może być nawet środek nocy o 20-tej. Mało takich klimatycznych gierek.

Narodziny legendarnego już kruci hegot:antonio:

Back