Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mi się bardziej gwint podobał w zamkniętej becie. Talia Scoia'tael straciła dla mnie teraz cały swój urok. Ogólnie zrobili z niej zupełnie inną talie, gra się nią zupełnie inaczej. Podobno teraz jest lepszy balans, ale ja jakoś tego nie odczuwam. Wcześniej wygrywałem i przegrywałem na przemian ze wszystkimi taliami, a teraz zazwyczaj przegrywam z potworami (fakt, że z przeciwko nim najczęściej gram), które podobno są najsłabszą talią (tak mi przynajmniej pisało parę osób, które udało mi się pokonać). Chociaż jak sam przeglądałem sobie karty z tej tali (ale nigdy nią nie grałem), to można tam odjebać niezłą taktykę z krabopająkami i pożeraniem, a do tego na później baba cmentarna.Gra ktoś w Overwatcha? Pograłem w darmowym weekendzie i tak się wkręciłem, że kupiłem. Akurat jest teraz w promocji. Obadałem jeszcze bete gwinta i też wymiata. Jak ktoś chce pograć to pisać.
Nie grałem w zamknietej becie. Nie mam porównania. Ja gram na PC talia Foltesta, nie wiem czy moge Cię dodać. Teraz tak patrze, to jak klikne gra z przyjacielem to mi się gra zawiesza.Mi się bardziej gwint podobał w zamkniętej becie. Talia Scoia'tael straciła dla mnie teraz cały swój urok. Ogólnie zrobili z niej zupełnie inną talie, gra się nią zupełnie inaczej. Podobno teraz jest lepszy balans, ale ja jakoś tego nie odczuwam. Wcześniej wygrywałem i przegrywałem na przemian ze wszystkimi taliami, a teraz zazwyczaj przegrywam z potworami (fakt, że z przeciwko nim najczęściej gram), które podobno są najsłabszą talią (tak mi przynajmniej pisało parę osób, które udało mi się pokonać). Chociaż jak sam przeglądałem sobie karty z tej tali (ale nigdy nią nie grałem), to można tam odjebać niezłą taktykę z krabopająkami i pożeraniem, a do tego na później baba cmentarna.
Mój nick PSN: KoschecK112, ale ostrzegam że kiepski ze mnie przeciwnik w gwinta + nie miewam zbyt dużo czasu na granie, więc może być ciężko mnie złapać.
Na GOG'u też mam gwinta, ale tam mi lekko zamulaNie grałem w zamknietej becie. Nie mam porównania. Ja gram na PC talia Foltesta, nie wiem czy moge Cię dodać. Teraz tak patrze, to jak klikne gra z przyjacielem to mi się gra zawiesza.
Edit:
Nie da rady chyba, musiałbyś mieć konto na gogu. Bo tak Cię nie znajduje.
więc gram na PS4.Ale chyba można grać miedzy platformami. Tylko nie wiem jak Cie dodac.Na GOG'u też mam gwinta, ale tam mi lekko zamulawięc gram na PS4.
W sumie to nawet nie wiem czemu stwierdziłem, że Ty też grasz na PS4.
Mi się wydaje, że rozgrywkę multiplatformową dopiero mają dodać.Ale chyba można grać miedzy platformami. Tylko nie wiem jak Cie dodac.
Nic nowego, rewolucyjnego dziś nie przedstawili. Sesje z Ronaldo coś tam sugerują(być może spotkamy go także w fabule?), że będą jeszcze więcej nastawiać się na indywidualną technikę i sposób gry topowych zawodników.Dzisiaj oficjalna zapowiedź nowej FIFY. Mam nadzieję, że te łajzy z EA wprowadzą w końcu jakieś zmiany do trybu kariery menadżera.
Mój mokry sen, to uproszczony silnik symulacyjny na kształt tego z serii FM, bo to, na jakiej zasadzie odbywa się teraz symulowanie meczów, to jakiś nieśmieszny żart. Jakieś, kurwa, losowe wypluwanie wyników niezależne od niczego.
Panowie, chcę przejść sobie Baldur's Gate 2. Problem jest taki, że nie grałem w Baldur's Gate 1. Dysponuję dosyć ograniczonym czasem i nie mam mozliwosci przejść tego i tego, a BG2 jest podobno duzo lepsze od jedynki. Dużo stracę grając w dwójkę bez jedynki ?
dzięki kurde, jedyny poważny gracz na tym forum. Reszta pewnie nawet nie ogarnia co to badlurs gate i gra w jakies tekeny zenadaChyba nie.
Wprowadzenie w wydarzenia jest wystarczająco dobrze zrobione, żebyś nie musiał obowiązkowo znać jedynki. Najwięcej traci się na znajomości relacji między postaciami ale spokojnie można pytać.dzięki kurde, jedyny poważny gracz na tym forum. Reszta pewnie nawet nie ogarnia co to badlurs gate i gra w jakies tekeny zenada
Spokojnie możesz zacząć od dwójki.dzięki kurde, jedyny poważny gracz na tym forum. Reszta pewnie nawet nie ogarnia co to badlurs gate i gra w jakies tekeny zenada
Były nawiązania już od samego początku.Spokojnie możesz zacząć od dwójki.
Baldursy to gry mojego dzieciństwa, niestety już nie pamiętam z nich praktycznie nic. Pamiętam dwie postacie, Minsc i Imoen bo dość charakterystyczne.
Nawet nie przypominam sobie, żeby w dwójce były jakieś wzmianki o wydarzeniach z jedynki - ale tak jak napisałem, kiepsko pamiętam bo ostatni raz odpalałem ponad 10 lat temu.
Nawet nie wiedziałem, że można grać w singla :) Bran mnie szkoli, nie mam jak rozjebać tych jego wilkołaków..Skurwiały Gwint. Zainstalowałem to i zacząłem od kampanii single żeby nazbierać na karty.
Grałem zieloną talią bo najbardziej mi odpowiadała. Po przejściu wszystkiego otwieram te jebane beczki i że wszystkich wyleciały mi tylko 4 karty zielone. No ja pierdole co za gówno.
Chodzi o tę kartę wilkołaka która gdy umrze wraca na stół tylko osłabiona?Nawet nie wiedziałem, że można grać w singla :) Bran mnie szkoli, nie mam jak rozjebać tych jego wilkołaków..
tak i jeszcze 3 inne chyba. ok. 20 pkt ma na start.Chodzi o tę kartę wilkołaka która gdy umrze wraca na stół tylko osłabiona?
Aż 20? Wydawało mi się że mniej. Zaraz odpalę i przypomnę sobie jak to pokonałem.tak i jeszcze 3 inne chyba. ok. 20 pkt ma na start.
rano z 4 razy przegrałem. Gram niebieskimi. Jeszcze na koniec dobije mnie myszoworem i pozamiatane :)Aż 20? Wydawało mi się że mniej. Zaraz odpalę i przypomnę sobie jak to pokonałem.
U mnie te wilkołaki mają 8 siły na start. I używałem w zielonej talii karty krasnoluda z umiejętnościami blokowania umiejętności innych kart (takie łąńcuchy na kartę nakłada) plus karty pogody zagrywane w pierwszej kolejności na rząd ataku wręcz, a w drugiej na rząd maszyn oblężniczych. Bezproblemowa sprawa.rano z 4 razy przegrałem. Gram niebieskimi. Jeszcze na koniec dobije mnie myszoworem i pozamiatane :)
Tak robiłem :). Zaraz zobacze jeszcze raz. Jak ktoś chce pograć to mam taki sam nick w grze jak tutaj.U mnie te wilkołaki mają 8 siły na start. I używałem w zielonej talii karty krasnoluda z umiejętnościami blokowania umiejętności innych kart (takie łąńcuchy na kartę nakłada) plus karty pogody zagrywane w pierwszej kolejności na rząd ataku wręcz, a w drugiej na rząd maszyn oblężniczych. Bezproblemowa sprawa.
![]()
Posłałem zapro.Tak robiłem :). Zaraz zobacze jeszcze raz. Jak ktoś chce pograć to mam taki sam nick w grze jak tutaj.
Posłałem zapro.
Grasz czy zbierasz siły? :P
Jak klikam gra z przyjacielem, to się klient zawiesza.Grasz czy zbierasz siły? :P
https://www.pepper.pl/promocje/ps-p...laystation-store-45792?page=2#thread-commentsWarto brać PS+ za 136 złotych?