GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Z innej beczki. Na PS4 w plusie były kiedykolwiek jakieś fajne gry? Najlepsza z tego co obserwuje to chyba little big planet 3.
NBA 2k16, Injustice, inFamous: First Light i coś by się pewnie jeszcze znalazło, ale dużo tego nie było.

Dość tych szybkich gier gdzie trzeba non stop być na oriencie. Kto posiada do ściągniecia najnowszą wersje dsj (skoki narciarskie) ? :cool:

hqdefault.jpg

Ale sztosidło.

Miał ktoś problem z CS GO i mikrofonem ? Każdy mikrofon ze słuchawek zwykły mikrofon itp Steam miksuje i nic nie można zrozumieć co mówię. Wie ktoś jak to ogarnąć?

Zbliżam się ku końcowi Horizon i dla mnie jest to must have na ps4.
Z niecierpliwością czekam na dodatki.
Dobrze wiedzieć, będę musiał zakupić w późniejszym terminie. Na razie wbijam platynę w Nioh i jestem zadowolony z zakupu. System rozwoju postaci jest tak zrobiony, że chce się w to grać i grać.

No i namówił...
Hehe. Trzeba brać poprawkę, że to specyficzna gra jest, ma nieco wad - grafika nie jest jakaś wybitna a najbardziej doskwiera stosunkowo mała różnorodność przeciwników. No i magia a zwłaszcza kilka talizmanów sprawia, że gra staje się dość łatwa i porównania do Ninja Gaiden można odeprzeć śmiechem. Niemniej mnie wciągnęła bardzo, teraz mam kozaka level 240 z odpowiednim setem broni i pancerza lvl 150 +9 (max 150 +10) i robię niezłą siekę.

Hehe. Trzeba brać poprawkę, że to specyficzna gra jest, ma nieco wad - grafika nie jest jakaś wybitna a najbardziej doskwiera stosunkowo mała różnorodność przeciwników. No i magia a zwłaszcza kilka talizmanów sprawia, że gra staje się dość łatwa i porównania do Ninja Gaiden można odeprzeć śmiechem. Niemniej mnie wciągnęła bardzo, teraz mam kozaka level 240 z odpowiednim setem broni i pancerza lvl 150 +9 (max 150 +10) i robię niezłą siekę.
Spoko, jestem fanem Dark Souls :)

Być może ktoś mieszka w Ameryce, albo tymczasowo się tam osiedla i posiada konsolę PS4
https://www.humblebundle.com/thq-nordic-playstation-bundle

+ https://lowcygier.pl/polecane/abona...c-za-zlotowke-dla-osob-bez-aktywnego-golda-2/
+ FIFA 17 od 21 kwietnia w EA Acces i Origin Acces. 79zł rocznie takie abo.

Wystarczy zalozyc konto na US i tam aktywowac i bedzie dzialalo na calej konsoli. Swoja droga zapowiedzeili dodatek do Uncharted 4 na lato 2017 i ponoc prawie 10h gry.

Ostatnio skończyłem ME Andromeda i nie było źle, grało się przyjemniej niż w Dragon Age'a.
Jednak do starej trylogii brakuje wiele....

A od dziś, Yakuza Zero... biorę 2 tygodnie urlopu, konsultacje na telefon i nie ma mnie do czasu aż tego nie przejdę!

@Pietagoras tez mi sie podoba, chociaz niekoniecznie ta horda zombie, oby z tym nie przesadzili
bardziej czekam na TLOU2, ale poki co nie ma daty premiery

Ukończyłem Horizon Zero Dawn i chcę się teraz wziąć za Ringed City (dlc do DSIII), grał ktoś?

Back