Cześć mam pytanie jak tam wygląda przygotowanie do tej gali i kiedy ma się odbyć. Jeszcze jakby ktoś napisał ile razy była przekładana. Pozdrawiam
a czyli już nikt z cohones, czyli wielu nawinwych użytkowników nie wierzy, że się odbędze dobra dzięki zamykamy nie ma gali
No nie ma i *uj. Poza tym nie da się tak po prostu zamknąć tematu, dopóki odpowiednia osoba nie wypowie magicznego słowa.
Wiadomo tyle, ze ma sie odbyc. Tak jak wiadomo, ze co chwile rodzi sie jakis nowy Anderson Silva. Nawet w Turcji :)
Jezeli to prawda z Londynem tzn ze ludzie tam jednak nie tacy glupi, znają się na sporcie mają CW i corocznie UFC. Kim jest ksw by zdobywać nowe rynki, wszystko w tej polskiej org. jest tak chaotyczne, tak nie uporzadkowane, ze trudno się dziwić ze Londyn wymiękł. Powiem wprost z czym do ludzi Undisputed champ i 5 times World's Strongest Man - a kogo to obchodzi. Są mocni w Polsce bo ich kibice, ktorych Rózalski tak bardzo szanuje, łykają wszystko co im ta papka medialna polsatu powie. Ja u siebie daleko szukać nie musze, mój kuzyn nie ogląda niczego poza ksw i dla niego mistrzem świata jest Mamed. Nie jest to zadna najlepsza org. w Europie, jeden kraj Polska to nie cala Europa są mocniejsi Ci zza oceanu, tu na starym kontynencie, robią więcej gal w róznych krajach europejskich