Cassius42
Vale Tudo Championship
3x 120-107 mówi wszystko, chociaż nie było totalnej dominacji czy bicia chodzącego worka ale łatwa wygrana Biwoła po prawie 14 miesiącach przerwy od walk, a rdzy jednak nie było widać.Good sparing hahahagaga

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
3x 120-107 mówi wszystko, chociaż nie było totalnej dominacji czy bicia chodzącego worka ale łatwa wygrana Biwoła po prawie 14 miesiącach przerwy od walk, a rdzy jednak nie było widać.Good sparing hahahagaga

Jak Rucha koze regularnie to i rdza się nie pojawia3x 120-107 mówi wszystko, chociaż nie było totalnej dominacji czy bicia chodzącego worka ale łatwa wygrana Biwoła po prawie 14 miesiącach przerwy od walk, a rdzy jednak nie było widać.![]()
Beterbiev vs BivolTylko później to będzie trudno o naprawdę wymagającego rywala, bo na Benavideza to pewnie w półciężkiej poczekamy dopiero jak zawalczy z Canelo
W ogóle nie było3x 120-107 mówi wszystko, chociaż nie było totalnej dominacji czy bicia chodzącego worka ale łatwa wygrana Biwoła po prawie 14 miesiącach przerwy od walk, a rdzy jednak nie było widać.![]()
murzyn cały czas na wstecznym i nawet się porządnie odgryźć nie potrafił. Dobrze Bivol przewinął, że to sparing i chyba w gruncie rzeczy o to chodziło po takiej przerwie. Niech już Beterbiev obije Smitha w przyszłym miesiącu i na jesieni unifikacja z BivolemNie Biwoł, bo mieszka w Indio, Kalifornia... czyli nie te terenyJak Rucha koze regularnie to i rdza się nie pojawia
Niestety, ale uważam podobnie. Parker kilka lat młodszy mógłby się postawić, a tak cepiarz go pewnie ubije...Jak myślicie zostało w Parkerze tyle Parkera by zaskoczyć? Dla mnie chłop jest wypalony i będzie KO do 6 rundy
Ja tam bym wolał wcześniej, do połowy roku, tylko jak będą chcieli robić to w Arabii, to pewnie jednak później....W ogóle nie byłomurzyn cały czas na wstecznym i nawet się porządnie odgryźć nie potrafił. Dobrze Bivol przewinął, że to sparing i chyba w gruncie rzeczy i to chodziło po takiej przerwie. Niech już Beterbiev obije Smitha w przyszłym miesiącu i na jesieni unifikacja z Bivolem
To już się dzieje mordo, nic lepszego nie mogliśmy sobie wymarzyć i o nic wspanialszego prosić.I Khalidow vs Adamek!!!
Tylko tak naprawdę nie wiemy co z Wilder'em,tylko tyle że zrzucił ten balast mięśni...Niestety, ale uważam podobnie. Parker kilka lat młodszy mógłby się postawić, a tak cepiarz go pewnie ubije...
Jeszcze Munguia jest w grze i kto wie czy nie będą chcieli zestawić go z Benavidezem przed rzuceniem któregoś cynamonowiBeterbiev vs Bivol
Fury vs Usyk
AJ vs Wilder
Crawford vs Charlo
Canelo vs Benavidez
Gervonta vs Shakur/Loma
Na szybko moja życzeniowa lista na 2024. Dobrze by było jakby chociaż połowa doszła do skutku.
nie jestem wielkim chłopiskiemW Białej Rawskiej?![]()

No elegancka lista ,tylko gdzie Adamek vs ChalidowBeterbiev vs Bivol
Fury vs Usyk
AJ vs Wilder
Crawford vs Charlo
Canelo vs Benavidez
Gervonta vs Shakur/Loma
Na szybko moja życzeniowa lista na 2024. Dobrze by było jakby chociaż połowa doszła do skutku.

No elegancka lista ,tylko gdzie Adamek vs Chalidow![]()

Jest możliwe i też chętnie bym to obejrzał choć nie aż tak jak Canelo vs Benavidez. Munguie z GGG mogliby zestawić.Jeszcze Munguia jest w grze i kto wie czy nie będą chcieli zestawić go z Benavidezem przed rzuceniem któregoś cynamonowi
A co ma być jak Parker już jest cieniem samego siebie, więc jakiś cep pewnie dojdzie i skończy walkę.Tylko tak naprawdę nie wiemy co z Wilder'em,tylko tyle że zrzucił ten balast mięśni...
No elegancka lista ,tylko gdzie Adamek vs Chalidow![]()
To już się dzieje mordo, nic lepszego nie mogliśmy sobie wymarzyć i o nic wspanialszego prosić.
Bocianie nogi będą zmęczone, rosną szanse JóziaO kurwa będzie strój