zoom UFC Middleweight Jul 16, 2012 #241 dlaczego gaaran jest typujacym? xD tak stann pok. bispinga przez ko w 1r :-)
Droni Bellator Welterweight Jul 16, 2012 #243 kulturalny człowiek, więc go zatrudniłem do tej fuchy. RaphTaba bedzie mi pomagał przy rozpiskach, a DeMentor jest newsmannem.
kulturalny człowiek, więc go zatrudniłem do tej fuchy. RaphTaba bedzie mi pomagał przy rozpiskach, a DeMentor jest newsmannem.
DickNiaz EFC Africa Heavyweight Jul 16, 2012 #245 Droni, ON ma nie typować 151! :D Moje morale pójdą w dupe
Gaara UFC Heavyweight Jul 16, 2012 #246 spokojnie dick, swoich nie typuje. tak zoom, kulturalny czlowiek, masz jakis KURWA problem?:-)
Droni Bellator Welterweight Jul 16, 2012 #247 hahaha, ale Wy jesteście jebnięci ale tak pozytywnie, że Was uwielbiam ;d
Gijon Oplot Challenge Middleweight Jul 16, 2012 #248 Ian McCall Jimy Hettes Rafael Dos Anjos Stipe Miocic Jeśli są wolni to chciałbym ich zarezerwować gg: 8417666
Ian McCall Jimy Hettes Rafael Dos Anjos Stipe Miocic Jeśli są wolni to chciałbym ich zarezerwować gg: 8417666
Droni Bellator Welterweight Jul 17, 2012 #249 Są wolni. PRZYPOMINAM DZISIAJ UFC 149 LIVE NA CHACIE!!!
nikuya-san BAMMA Bantamweight Jul 17, 2012 #250 Marcin chcesz, żeby Grabowski w debiucie zawalczył z Barrym?
Marcin Jabłoński Bellator Bantamweight Cohones MMARocks Jul 17, 2012 #251 Droni moja taktyka jest ok? TZN zrobiłem to tak jak trzeba? @nikuya Chętnie ale czekam na odpowiedź Dajny Droniego w sprawie walki z Nelsonem.
Droni moja taktyka jest ok? TZN zrobiłem to tak jak trzeba? @nikuya Chętnie ale czekam na odpowiedź Dajny Droniego w sprawie walki z Nelsonem.
Droni Bellator Welterweight Jul 17, 2012 #252 Wszyscy managerowie podali taktyki. Dziekowac. Pamietac 20 live.!!
Marcin Jabłoński Bellator Bantamweight Cohones MMARocks Jul 17, 2012 #254 Niech tak będzie. @roy_nelson pewnie nastepnym razem Z FACEBOOKA DAMIANA: Brakuje tylko podpisów pod kontraktem, wracam za ocean. Mocy przybywaj..!!!Auuuu!!! Click to expand...
Niech tak będzie. @roy_nelson pewnie nastepnym razem Z FACEBOOKA DAMIANA: Brakuje tylko podpisów pod kontraktem, wracam za ocean. Mocy przybywaj..!!!Auuuu!!! Click to expand...
roy_nelson Oplot Challenge Heavyweight Jul 17, 2012 #255 @Marcin No to rozwałkuj Barrego w parterze. Więc Roy czeka na przeciwnika. Big Nog nadal chętny ?
Droni Bellator Welterweight Jul 17, 2012 #256 Roy_Nelson napisałem do Cb na gg w sprawie kontraktu na walkę.
nikuya-san BAMMA Bantamweight Jul 17, 2012 #257 Barry się nie da, obiecuje że będzie w życiwej formie bo chce w najbliższych walkach udowodnić, że może być w TOP 10 wagi ciężkiej.
Barry się nie da, obiecuje że będzie w życiwej formie bo chce w najbliższych walkach udowodnić, że może być w TOP 10 wagi ciężkiej.
Marcin Jabłoński Bellator Bantamweight Cohones MMARocks Jul 17, 2012 #258 Kolego w tym TOP zapomniałeś dwóch zer -> TOP 1000 Droni masz pomysł na Nicka Diaza? Obiecał mi, że nie będzie już jarał przed walką :D
Kolego w tym TOP zapomniałeś dwóch zer -> TOP 1000 Droni masz pomysł na Nicka Diaza? Obiecał mi, że nie będzie już jarał przed walką :D
roy_nelson Oplot Challenge Heavyweight Jul 17, 2012 #259 @Droni White odpowiedz dostaniesz przed galą dziś, nie mam w robicie dostępu do gg
nikuya-san BAMMA Bantamweight Jul 17, 2012 #260 Marcin powtórzysz to jak Grabowski będzie leżał nieprzytomny na macie.
Droni Bellator Welterweight Jul 17, 2012 #261 Na Diaza narazie nie mam pomysłów, ale spokojnie. KACZKA, KACZUCHO,KACZORZE,KARMAZYNIE - WEZ SIE ZAPISZ DO NAS DO GRY, WSZYSCY CIĘ POTRZEBUJEMY I CHCEMY TWOJEJ OBECNOŚCI!
Na Diaza narazie nie mam pomysłów, ale spokojnie. KACZKA, KACZUCHO,KACZORZE,KARMAZYNIE - WEZ SIE ZAPISZ DO NAS DO GRY, WSZYSCY CIĘ POTRZEBUJEMY I CHCEMY TWOJEJ OBECNOŚCI!
Marcin Jabłoński Bellator Bantamweight Cohones MMARocks Jul 17, 2012 #262 Jeśli można stracić przytomność ze śwmiechu po walce kiedy przeciwnik zesra się w gacie...?
nikuya-san BAMMA Bantamweight Jul 17, 2012 #263 No wiesz po kopnięciu w głowę mało kto wytrzyma sam Cro Cop uczył tego Patricka.
Anonymous Vale Tudo Championship Jul 17, 2012 #264 @Droni - tak gra przerasta nawet mnie :-) Dzięki ale nie zapisuję się @down: co nie przeszkadza, bym tu czasem swoje 3 grosze wtrącił :-)
@Droni - tak gra przerasta nawet mnie :-) Dzięki ale nie zapisuję się @down: co nie przeszkadza, bym tu czasem swoje 3 grosze wtrącił :-)
Marcin Jabłoński Bellator Bantamweight Cohones MMARocks Jul 17, 2012 #265 to Barry nawet nie potrafił się sam w gacie zesrać? Damian nie musi go kopać, wystarczy, że wejdzie do klatki. kaczka chyba żle się czuje, nie pamiętym kiedy zrezygnował z możliwości ławtego nabijania postów, a 10 000 komentarzy już blisko... :D
to Barry nawet nie potrafił się sam w gacie zesrać? Damian nie musi go kopać, wystarczy, że wejdzie do klatki. kaczka chyba żle się czuje, nie pamiętym kiedy zrezygnował z możliwości ławtego nabijania postów, a 10 000 komentarzy już blisko... :D
nikuya-san BAMMA Bantamweight Jul 17, 2012 #267 Zobaczymy Patrick obiecuje, że Damian dowie się co to cierpienie w oktagonie.
HubiSSJ3 UFC Heavyweight Jul 17, 2012 #268 Ta kaczka zasypał by gifami swojego rywala :D Ale trash-talk panowie :-)
MINOTAURO140 Oplot Challenge Heavyweight Jul 17, 2012 #269 Ja szukam rywala dla Franklina :D zbija spowrotem do 84 i celuje w pas emeryta. Edit: Trzeba być obecny na gali o 20? też nie wiem czy będe przy kompie....
Ja szukam rywala dla Franklina :D zbija spowrotem do 84 i celuje w pas emeryta. Edit: Trzeba być obecny na gali o 20? też nie wiem czy będe przy kompie....
Marcin Jabłoński Bellator Bantamweight Cohones MMARocks Jul 17, 2012 #270 DRONI czy mogę jeszcze zmienić taktykę?