Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
@CarlosCondit całkiem niedawno nie chciałeś ze mną walczyć... Ekscytująca walka z Tobą? Ty wiesz co piszesz? Będziesz znowu uciekał, Ty mała cipko? Zawalczę z Tobą jeśli na szali będzie titleshot. Inaczej szkoda mojego czasu na Ciebie. Stockton! 209!
Wszyscy członkowie @TeamMidern wrócili z urlopu we Włoszech niezwykle wypoczęci i rządni walki!
@WanderleiSilva:
@DroniWhite, @SonnenCh, pamiętacie moje wcześniejsze słowa? Zapewniałem, ze "gangster" przegra. Niech się spełni i druga częśc mojej obietnicy, więc dajcie mi z nim walkę a również przegra. Czekam na to!
@FabricioWerdum:
@DroniWhite, aż tak mnie nie chcesz w swojej organizacji? A może obawiasz się, że mogę mocno namieszać? Jestem gotów wrócić, więc taj mi jebaną walkę!
@JakeShields
Walka już dzisiaj. Obiecuję, że nie zawiodę i wygram w efektownym stylu. @Hathaway, miłej porażki...
Alistair Overeem(37-12) można powiedzieć że wrócił do gry, po wygranej na UFC Fight Night 26 z Travisem Browne. Overeem powiedział że jest gotów do rewanżu z Antonio "Big Footem" Silvą a potem do walki o pas UFC w wadze ciężkiej. teraz potwierdził że tylko Big Foot oraz Cain Velasquez ale także kontrowersyjny "Amerykański Gangster" Chael Sonnen mogą wyciągnąć go do walki w octagonie gdyż innych opcji, nie bierze pod uwagę bo inne opcje mu nic nie dają.
"Wielokrotnie się wypowiadałem że chce rewanżu z Silvą a potem walki z Cainem, i nie biorę pod uwagę innych opcji gdyż one nic nie dają więc ci którzy chcą się ze mną bić muszą obejść się smakiem,natomiast jeśli chodzi o Sonnena to jeśli Silva spęka przed rewanżem to chętnie zakończe karierę Sonnena"