Forumowa Gra MMA - KSW + FEN

Chcecie pobawić się w to xd ?!

• Tak

Votes: 56 73.7%
  • Nie, cześć

Votes: 20 26.3%

• Total voters
    76
Tradycja nakazuje aby kolejność walk mistrzowskich na karcie definiowała kat. wagowa. - No chyba, że masz na nazwisko McGregor

Tzn Walka Drwala powinna być w rozpisce wyżej niż Borysa :)
Tomasz Drwal po pokonaniu Mameda Chalidowa bardzo urósł w naszych oczach, lecz to co zrobił Mańkowski w walce z Wallheadem, a Urbina z Saidovem zasługuje na CO-ME.

Tomasz Drwal po pokonaniu Mameda Chalidowa bardzo urósł w naszych oczach, lecz to co zrobił Mańkowski w walce z Wallheadem, a Urbina z Saidovem zasługuje na CO-ME.
Przez Twoje zawirowania Tomek znowu może czuć się odrzucony, bo nawet na plakacie raczej go nie będzie. :fly: A sama Szkocja powinna na jutro wjechać, o ile choroba kompletnie mnie nie rozłoży, albo Ty nagle nie wyślesz kolejnego maila, że coś zmieniamy. ;)

Przez Twoje zawirowania Tomek znowu może czuć się odrzucony, bo nawet na plakacie raczej go nie będzie. :fly: A sama Szkocja powinna na jutro wjechać, o ile choroba kompletnie mnie nie rozłoży, albo Ty nagle nie wyślesz kolejnego maila, że coś zmieniamy. ;)
już nie zmieniamy, a Drwal będzie niedoceniany dopóki @Assocati nie wyzwie kilka razy, że Materla to pipka, albo Mamed to szmata xd

Main event. Co do plakatu, to 47 tak mi się podoba, że chyba go nie przebiję. xd
bedorf-vs-kita-ii.png

Chyba nienajgorzej się prezentuje i pasuje do plakaciku :D ?

Nie jest źle. 48 będzie w barwach ciemno niebieskich, więc też się przygotuj. ;d
akurat plakaty pod galę Angielską,Szkocką,Niemiecką są pod flagę :D, gale PPV bez żadnego podtekstu pod kolor plakatu, albo standardowy kolor :D

I tu się mylisz. Ale składnia zdań widzę tak kiepska jak Twoja postawa w klatce. Kruszysz się kolego, oj kruszysz. :/

Przyznaje się, że szkołę ukończyłem juz dawno :(

Poza tym, oglądałem nie dawno trening Twojego podopiecznego:

Back