Formuła 1

6y4zithye53h1.png

"Kurwa znowu ten weekend przeleciał."

:beczka:

Kimi się wycofał z okrążenia bo bolid Maxa był w ścianie, a Russell troszkę z gazu spuścił i ma pole position zaklepane przez FIA.

:penn:

No bo jednak jest różnica miedzy "single" a "double" yellow. Błąd AKA ale RBR to tor, na którym bedzie masa wyprzedzeń.

O czym rozmawiacie? W jakiej TV lecą wyścigi? Jak Kubica jeździł to czasem oglądałem z braku laku, może znów bym rzucił okiem, bo ile można oglądać te mecze i mordobicie rok w rok.

O czym rozmawiacie? W jakiej TV lecą wyścigi? Jak Kubica jeździł to czasem oglądałem z braku laku, może znów bym rzucił okiem, bo ile można oglądać te mecze i mordobicie rok w rok.
W Polsce na ElevenSports i kilka wyścigów na którymś Polsacie. Ja preferuje strima bo lubię mieć do wyboru angielski komentarz.

No bo jednak jest różnica miedzy "single" a "double" yellow. Błąd AKA ale RBR to tor, na którym bedzie masa wyprzedzeń.
W tej sytuacji powinna być podwójna flaga, w większości podobnych przypadków od razu byłaby czerwona flaga. Bolid był w ścianie, Max dalej nie opuścił bezpiecznie toru.

Back