Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Też chciałbym wiedziećGdzie to morda jest?!!

Dawaj adres i jedziemy!! Bo dobrze są porobione!! Szacun!!!Też chciałbym wiedzieć![]()
No to kurwa elegancko!! LeBron nas przenocuje !!!Podejrzewam, że jakieś Miami albo coś takiego![]()
Ewbtualnie UK, albo Miami bo to nie niemiecki klimat na pewnoPodejrzewam, że jakieś Miami albo coś takiego![]()
Gdzie Niemcy panie?! Niemki to jebane paskudy!! Oprócz Sabine Lisicki!!!Ewbtualnie UK, albo Miami bo to nie niemiecki klimat na pewno
Jedź na Mayday w Dortmundzie to zmienisz zdanieGdzie Niemcy panie?! Niemki to jebane paskudy!! Oprócz Sabine Lisicki!!!

Ze niby tam niemry petardy ?! To chyba po dopalacze!!Jedź na Mayday w Dortmundzie to zmienisz zdanie![]()
No dużo konkretów: )Ze niby tam niemry petardy ?! To chyba po dopalacze!!
No to chyba koleżanki Mario goetze z eskorty.de !!!No dużo konkretów: )
Tzw HelgiNo to chyba koleżanki Mario goetze z eskorty.de !!!

No co Ty, legitna dupciaZ riserczu wyszło że ejaj
![]()
Z riserczu wyszło że ejaj
![]()
Można taki obrót zrobić bez proboemuWłaśnie coś mi nie za bardzo pasował ten obrót który wykonała w tył, nogami pod poprzeczką, ale machnąłem ręką..
Można taki obrót zrobić bez proboemu

Można taki obrót zrobić bez proboemu
No to zrób taki obrót i się wyprostuj do zwisu jak ona, bo na filmiku to wygląda jakby normalnie zwisała po obrocie.
Daj znać jak efekty.
Nie jestem przekonany że to jest bezproblemowe.

No to zrób taki obrót i się wyprostuj do zwisu jak ona, bo na filmiku to wygląda jakby normalnie zwisała po obrocie.
Daj znać jak efekty.
Nie jestem przekonany że to jest bezproblemowe.
zna sie dziewczyna na drągu

Seeerrriiioooo????