@Lucifer oO To mój pierwszy post. Jak daje nowy wątek, to nie widzę tam ikonki zdjęcia, żeby dodać adres obrazka.
@zoom thx Sprawdziłem w Chromie i on wyświetla ten pasek narzędzi. Normalnie używam Opery a ona go nie widzi, widocznie nie lubi się MMaRocks.
Jest to niewątpliwie trudnym zadaniem, ocenić formę zawodnika na podstawie dwoch zdjęć mogą tylko nie lada fachowcy... Powinnismy powołać w tym celu komisję złożoną z Marcina 'El' Najmana, Kamila 'Van' Bazelaka i szanownego Jerzego 'ucznia papy Sztama' Kuleja.
Mam nadzieje, że Fiodor po roku lenistwa, wzioł się wreszcie do roboty, zgodnie z tym co powiedział trenerom po walce z Silvą. Zresztą wygląda tak trochę bardziej "Sharp".
Nie wiem, dla mnie wyglądał "Sharp" w Pride, od powrotu na Amerykańskim rynku wygląda na kanapowego leniwca... xD
@sobral-komisja ktora powolales jest najbardziej prawilna i nieomylna w calym wszechswiecie (dawno sie tak nie usmialem) W moim przypadku to ta walka obchodzi mnie tyle co dzisiejszy mecz Bayern-Barcelona-dwoch przeciwnikow na wysokim poziomie-ale o pietruszke. Moj typ Fiedia TKO lub SUB druga runda Fedor dal czadu tylko raz w klatce (z Rogersem) reszta w plecy.
Originator - Zajebisty filmik :D Hendo milutki jak zwykle :) Nie znoszę tej walki bo obaj są najbardziej szanowanymi przeze mnie zawodnikami i będę musiał oglądać porażkę jednego ze swoich idoli, ale pod kątem sportowym jestem pewien że będzie to coś na miarę widowisk z Pride za którymi tak bardzo tęsknię.