Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
LOL., dokładnie jestem na 30 minucie :) i póki co walka o definicje :/Z pół godziny ale nie zainteresowali mnie więc odpuściłem.
Zabawa w wehikuł czasu?Może mało to filozoficzne, ale to pytanie chyba tutaj pasuje. Czy jesteście zadowoleni ze swojego życia? Z tego jak się one potoczyło? Co byście zrobili inaczej z perspektywy czasu, czego żałujecie?
Myślę ze takZabawa w wehikuł czasu?
Chyba mało kto może powiedzieć "nic bym nie zmienił" i przeżył wszystko tak samo raz jeszcze
Może mało to filozoficzne, ale to pytanie chyba tutaj pasuje. Czy jesteście zadowoleni ze swojego życia? Z tego jak się one potoczyło? Co byście zrobili inaczej z perspektywy czasu, czego żałujecie?
I sory ze taka odpowiedź bez konkretów poszła, ale na publiczne forum to by było za bardzo osobisteMyślę ze tak

Mówimy o tym co przeżyłeś, żadnych dziwnych akcji o stracie pamięci.Powiem tak: zmieniłbym wiele, ale chyba bym z tego zrezygnował gdyż wtedy są małe szanse bym był z tą osobą z którą jestem. Właściwie żadne.
Gdybym mógł sobie zaklepać w takiej alternatywnej rzeczywistości obecna partnerke- kusiłoby mnie by sporo zmienić. Chociaż bym się bał, że mogłoby pójść gorzej. Kto wie, czy nie robiąc kariery, nie skonczylbym jako nieszczęśliwy człowiek w długoletniej depresji?
Jednak pytanie, czy miałbym stracić pamięć obecnego życia, czy być mądrym o obecne doświadczenia.
Jeżeli miałbym stracić pamiec- to bym się nie zdecydował.
Nie no Mordo nie musisz się tłumaczyć.I sory ze taka odpowiedź bez konkretów poszła, ale na publiczne forum to by było za bardzo osobiste![]()
Może mało to filozoficzne, ale to pytanie chyba tutaj pasuje. Czy jesteście zadowoleni ze swojego życia? Z tego jak się one potoczyło? Co byście zrobili inaczej z perspektywy czasu, czego żałujecie?
Pewnie żonę poznałeś na tych studiach?Inne studia.

Pewnie żonę poznałeś na tych studiach?![]()
Nie, oni z Romanem znają się od wycieczki szkolnej w liceumPewnie żonę poznałeś na tych studiach?![]()
prawo jest tym kierunkiem, który masa osób żałuje, że studiowała. Bym musiał poszukać, ale na wykopie/demotach pare lat temu było masę tych past internetowych, dlaczego nie warto studiować prawaInne studia. Od razu do IT

- więcej pewności siebieMoże mało to filozoficzne, ale to pytanie chyba tutaj pasuje. Czy jesteście zadowoleni ze swojego życia? Z tego jak się one potoczyło? Co byście zrobili inaczej z perspektywy czasu, czego żałujecie?

Czy ktoś jaśnie oświecony mógłby oświecić i mnie? Ten cały Jung to był jakiś foliarz... czy wróżbita?
Czy ktoś jaśnie oświecony mógłby oświecić i mnie? Ten cały Jung to był jakiś foliarz... czy wróżbita?
Tutaj pasuje? Srednio, ale gdzie lepiej?

Początek jest trudny, ale im dalej w las tym ciekawiej. Polecam i zachęcanm: za dwa lata 90% treści w sieci będzie stworzone przez A.I.
Autorytaryzm i kolektywizm w natarciu? Panie można przewijać...
Jesteśmy w sytuacji dziecka na pokładzie okrętu miotanego sztormem, gdy rodziców (Boga?) właśnie zmyły fale.@Dzihados swojego czasu spotkałem się z opinią, że rozwój technologiczny gna o wiele za szybko w porównaniu do rozwoju moralnego/etycznego ludzkości, stąd można wnioskować o rosnącym zagrożeniu. W dużej mierze zgadzam się z tą opinią.
Ludzie mają problem z komunikacją, z zarządzaniem emocjami, nie rozumieją prostych mechanizmów, które doprowadzają ich do autodestrukcji, a z drugiej strony tworzą rzeczy wymagające coraz to większej dojrzałości...
Zostaniemy, w najlepszym przypadku, "kotami" A.I.?
Podobno miłe toto, są fajne rasy, podobno inteligentne, niektóre szkodniki łapią (o te większe to A.I. zadba)...
A konczac fozoloficzne pierdololo