Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

Filmy na i seriale na suwaku :frankapprove:. Skąd my to znamy . Że jemu się chce ciągle tu wracać to nie mam słów. Się tylko zastanawiam co poniektórzy za życie prowadzą siedząc ciągle w sieci. Wiem, że nie dotrze ale radzę się wylogować do życia czasami.
nie banujta go za szybko dajta mu pożyć z 10 dni, jak robaczkowi
:beczka:

to jakies homo gowno? :mamedwhat:
Kieślowski i homo? Raczej się tym nie zajmował w swojej twórczości, choć wszystkich jego filmów nie widziałem... :beczka:

Zajebisty film będzie, gejów się nie spodziewam.

Poza tym ten polski aktor postawił na to swój dom, tym bardziej warto obejrzeć ze strumyka :corn:

Kieślowski i homo? Raczej się tym nie zajmował w swojej twórczości, choć wszystkich jego filmów nie widziałem... :beczka:

Zajebisty film będzie, gejów się nie spodziewam.

Poza tym ten polski aktor postawił na to swój dom, tym bardziej warto obejrzeć ze strumyka :corn:
to dopiero do kin wchodzi z tego co widze

ale ona stała się potworem zasięgowym. 10 mln w 4 dni Wow

Dla porównania koreanska piosenkarka ktore teraz maja tez giga hype w necie zrobiła 8 mln w 1 miesiąc na tym kanale. Jak to jeden film zmienia całe zycie, bo tak pewnie nikt nie poznałby jej na ulicy.

Ten gówniany kanał tez często lata mi w pobocznych. Teraz wszystkie branze sie youtuberyzowały od piłkarzy po rynek aktorski. Smutne czasy.

Obejrzalem dzis Mumie Lee Cronina. Podobal mi sie, fajny klimat i ciekawy pomysl. Ale oczywiscie gamonie wypuscili ze zjebanym, dziecinnym dubbingiem wiec trzeba ogladac z napisami.

Na Filmwebie news że film o Gazie pobił rekord w oklaskiwaniu na festiwalu w Wenecji około 27 minut.

Dobry post ktoś dał, że chciałby całe nagranie zobaczyć bo nie wierzy w takie rzeczy. I wcześniej nie myślałem o takich pierdolach ale szczerze śmierdzi to strasznie.

Niestety dziś żyjemy w erze gdzie dostajemy 5 sekundowe wycinki, tak samo jak z cenami piłkarzy bez żadnych kwitów i papierów i tak Panie on kosztowal 200 mln euro i bierzesz to za pewnik lub nie.

Czy naprawdę ludzie przy fotelach kinowych klaskali by aż 30 minut bez przerwy po filmie. Wydaje się dosyć abstrakcyjne.

Na Filmwebie news że film o Gazie pobił rekord w oklaskiwaniu na festiwalu w Wenecji około 27 minut.

Dobry post ktoś dał, że chciałby całe nagranie zobaczyć bo nie wierzy w takie rzeczy. I wcześniej nie myślałem o takich pierdolach ale szczerze śmierdzi to strasznie.

Niestety dziś żyjemy w erze gdzie dostajemy 5 sekundowe wycinki, tak samo jak z cenami piłkarzy bez żadnych kwitów i papierów i tak Panie on kosztowal 200 mln euro i bierzesz to za pewnik lub nie.

Czy naprawdę ludzie przy fotelach kinowych klaskali by aż 30 minut bez przerwy po filmie. Wydaje się dosyć abstrakcyjne.
Chuj kogo to obchodzi. Spierdalaj i nie wracaj. :kis:
:jarolaugh:

Oglądałem ostatnio Prestiż, nawet nie wiedziałem, że to Nolana. Nie powiem, wkręciłem się. Na końcu trochę Krzyśka odkleiło ze scenariuszem, ale to klasycznie. Sceny typu chłop za półkami jak w Interstellar i 4 plot twisty

Oglądałem ostatnio Prestiż, nawet nie wiedziałem, że to Nolana. Nie powiem, wkręciłem się. Na końcu trochę Krzyśka odkleiło ze scenariuszem, ale to klasycznie. Sceny typu chłop za półkami jak w Interstellar i 4 plot twisty
Zajebisty film o rywalizacji ponad wszystko.. trochę creepy no ale pokazujący też jacy są ludzie...

@yonigga

Nie było Jordana. Fajnie uchwycili w tym filmie jak pracowitą jednostką jest kojot.

Scena finałowa w sądzie :jon:

A główny bohater ludzki wygląda jak klon JD Vance

tenor.gif

Back