Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tylko wielka czarna kurwa no 1 beyonce może się spokojnie paść będąc pod wpływem.Zły ją zabrał i duszę skonsumował![]()

Ponoć ma rolę w kolejnym spin-offie walking dead, gra zombie queen.Transformacji w kogo?
W zombie?

To już jest chyba druga albo i trzecia BeyonceTylko wielka czarna kurwa no 1 beyonce może się spokojnie paść będąc pod wpływem.
A te słabe gwiazdki jednego sezonu wysysa jak mule. Vide a. grande.
![]()

Nie no utuczona rycząca i trząsąca pośladami sheboon queen b jest liderką i drogowskazem przy podpisywaniuTo już jest chyba druga albo i trzecia Beyonce![]()

Mówisz, że zawsze było to aż takie padło jedynie podmalowane? Obręcz barkowa zdradza chyba inną historię.Usunęła makijaż po roku?![]()
Ja nawet nie wiem kto to jestMówisz, że zawsze było to aż takie padło jedynie podmalowane? Obręcz barkowa zdradza chyba inną historię.
Schudła z 5 kg i zostały kości.Zapowiada się fajnie

Nazywom się Bond - pierwszy agent MI6 ze Śląska

Na pewno będzie czorniejszy od wynglaNazywom się Bond - pierwszy agent MI6 ze Śląska![]()

Mowisz o zmianie płci, czy zmianie osób grających rolę aktorki, występującej pod nazwiskiem "Jenna Ortega"?Mówisz, że zawsze było to aż takie padło jedynie podmalowane? Obręcz barkowa zdradza chyba inną historię.

too much my friendMowisz o zmianie płci, czy zmianie osób grających rolę aktorki, występującej pod nazwiskiem "Jenna Ortega"?![]()
Grażyna z haerów?